Et Necessito

Un relat de: L'ull de la subcultura

El meu cos esta cansat, esgotat, ple de magulladures i agulletes, la meva ment no està millor. Tot sembla fosc, res te sentit, cap finalitat cap objectiu, en moments així em sorprenc que encara tingui l'alegria de la vida, flamant tènue però fermament dintre meu i arribo a una conclusió, i es que et necessito. Et necessito perquè aquest esperit d'alegria el mantens viu, en cada moviment, en cada mirada, en cada somriure, en cada carícia.
Cada cop que m'abraces estic en pau, amb cada somriure teu soc feliç i amb cada peto alimento aquest esperit que em dona ganes de seguir vivint. Cada dia abans de internar-me en el mon del subconscient, repasso cada instant al teu costat i imagino cada moviment cada paraula que m'acompanyarà al següent dia. Quan m'aixeco, o faig amb la il·lusió, que allà on baix estaràs tu, entre la foscor i el fred de la nit i que observarem com el sol apareix dia rere dia regalant-nos albes multicolors, observant a traves de les finestres, agafats de la mà, entre un silenci que el motor i la gent del autobús no pot pertorbar.
En definitiva, et necessito per seguir vivint, perquè sense el teu amor, em consumiria com un ciri fins que apagat, restaria apartat a la foscor.
En definitiva vull dir-te ; T'estimo.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de L'ull de la subcultura

L'ull de la subcultura

21 Relats

75 Comentaris

29544 Lectures

Valoració de l'autor: 8.85

Biografia:
Simple, havegades alegre altres depresiu, enamorat i poques coses mes es poden dir... apa pues si em voleu coneixer aqui teniu el meu MSN:

paugomez60@hotmail.com