Et miro...

Un relat de: aNneta28

Et miro i m'adono de com m'agrades. De com m'agrades tu en general. Et miro i m'adono que no hi ha res de tu que pugui molestar-me. Res que no em pugui tornar boja. (A part de l'insignificant fet de que no m'estimis, és clar). Et miro i m'adono que estic perduda. Que et necessito. Que necessito que sentis per mi el mateix que jo sento per tu. Et miro i m'adono que tot, al teu costat, per mi té el mateix valor que aquell cèntim de més que em va cobrar el forner l'altre dia. Et miro i m'adono que tu per mi tens més valor que el món sencer. Et miro, i de seguida m'arrepenteixo d'haver-ho fet. No pel simple fet d'haver-te mirat. També per tot el que ha suposat aquella mirada. De tot el que m'he adonat en un sol segon. N'estic completament penedida, creu-me. Si no t'hagués mirat ara no seria tan conscient de com m'agrades. De com m'agrades tu en general. De que no hi ha res de tu que pugui molestar-me. Res que no em pugui tornar boja. Però sí, t'he mirat. I m'he adonat de tot això i d'una llarga llista de coses més que si hagués de començar a enumerar no acabaria ni l'any que vé. Són tantes les coses de les que m'he adonat en el petit instant en que se m'ha ocorregut mirar-te...Masses coses. I massa tristes.

Comentaris

  • Es clar que sí[Ofensiu]
    Granota | 18-07-2006 | Valoració: 7

    No et penedeixis coi! Si no podem gaudir d'aquests petits moments de dolçor, que coi em vingut a fer en aquest món? Encar que el despres és dur, val la pena. Senyal que estem vius, que som humans, que tenim sentiments, que no som màquines, que hi ha vida, que hi esperança,...

  • Ufffffffffffffff,,,,[Ofensiu]
    ESPIRAL | 18-07-2006 | Valoració: 10

    L'amor...tan necessàri i sovint, tan cruel, sobretot, quan s'estima en secret o quan l'altre ni se'n adona de la teva exitència, però, tanmateix és tan meravellosamet dolç i amarg a l'hora estimar...però, això, mateix és el que té de bonic l'amor. Molt boncic el teu relat i segueix mirant, sí més no, potser és l'única manera que de moment, tens d'acariciar l'altre. 1abraçada. ESPIRAL.

  • MOLT DE SENTIMENT[Ofensiu]
    RAUXA | 17-07-2006 | Valoració: 7

    HE LLEGIT MOLTS RELATS I EL TEU M'HA ENAMORAT. ÉS DUR PASSAR PER AQUEST MOMENT EN LA VIDA. ÉS MOLT BONIC DE VERITAT.

Valoració mitja: 8