Estranya afecció

Un relat de: kleine-trabant
Des del sofà mirava com queia la nit, una altra tarda de diumenge perduda. Amb 47 anys, sense fills i amb la dona que li havia fet el salt amb un argentí, necessitava canvis. La primera idea fou deixar-se melena i comprar una Harley, però la cruel calvície que l’assetjava des de l’estrès del divorci ja feia inviable el pla. Tornà a agafar el llibre “Córrer o morir” d’en Jornet, incomprensiblement tota aquella èpica l’havia enganxat. Fer esport, quina mandra. Però volia provar-ho i havia de començar abans que la seva prominent panxa de desvagat fes irrealitzable el projecte.
Primer dia com a runner, es va fer una selfie i la penjà a facebook, volia reaccions a la seva nova vida com a corredor. Només un comentari del seu germà preguntant-li que feia vestit de mamarratxo. El va esborrar.
En gaudia de les curses, el problema és que, xino-xano com anava, sempre quedava últim. Però sobretot l’emprenyava que a la xarxa mai ningú li fes ni cas de les proeses atlètiques que publicava. Estava decidit, a la propera cursa quedaria penúltim, tota una gesta.
Estava entrenant quan va veure aquella abella en un bassal d’aigua. I recordà un article que parlava dels beneficis de la mel en la dieta dels esportistes. I si ...
Dia de la cursa, durant setmanes havia estat consumint mel a dojo, a tot hora, la comprava a palets. La seva poció màgica, el seu secret. Un corredor se li posà al costat i li preguntà si es trobava bé, que no feia bona cara. Es va ofendre, insults. De sobte s’adonà que estava molt cansat, s’assegué. Al seu voltant els corredors paraven a veure que passava. Mica en mica, però, se n’anaven apartant i bocabadats es preguntaven perquè la pell d’aquell home era de color marró i estava ple de pèls daurats. I aquella mena d’ales que emergien de darrera la motxilla?. Silenci. Agafà el mòbil i amb un somriure d’orella a orella va demanar una foto, avui sí que al facebook ho petaria, les catàstrofes es venen d’allò més bé. I a l’ipod sonava Strange Afection dels De/vision.

Comentaris

  • Córrer massa[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 23-02-2017 | Valoració: 10

    Aquest home vol córrer massa. Té motius, ho reconec, però potser n'ha fet un gra massa amb això de la mel. Té conseqüències sorprenents. La barreja de realitat i fantasia m'ha encantat! Una forta abraçada.

    Aleix

  • protagonisme[Ofensiu]
    garbi24 | 12-02-2017

    Veig que el consum excessiu de mel també dona ales com el red bull. Si aconsegueix el protagonisme que busca potser podrà demostrar que també es deu haver convertit en un home molt dolç.

  • M'ha recordat...[Ofensiu]
    Montseblanc | 08-02-2017 | Valoració: 9

    ...molt a un capítol d'una sèrie que feien ja fa molts anys. Potser era la de "Dimensió desconeguda". En aquell episodi, uns pares, per criar el seu fill petit, li donaven mel, molta mel, fins que el nen es transformava...
    Inquietant i divertit. M'ha agradat!

l´Autor

Foto de perfil de kleine-trabant

kleine-trabant

7 Relats

13 Comentaris

3522 Lectures

Valoració de l'autor: 9.86

Biografia:
http://kleine-trabant.blogspot.com.es/