Estones I - boirina

Un relat de: Liona

4 de Març del 2003

Una buidor que s'omple a base de fums de cigarrets. Què passa? No s'obtenen respostes. Només més preguntes cada vegada. Gestos i paraules plenes de buidor envoltades de fum de cigarrets i aromes de cafè. Em deixo anar. En va. No hi ha res. Projectes i somnis i desitjos envoltats de boirina espessa. Necessito. Però, què passa? Una resposta que m'ofega. No passa res. Una opressió que em deixa sense aire, que no em deixa xuclar el cifgarret, que no em deixa sospirar amb tranquil.litat. Prou aire, però, per poder-me tornar a preguntar què coi passa.
I em pregunto si aquesta buidor es pot omplir amb una visita, si amb ell podré omplir-la de positivisme i color. PErò amb tanta boirina no obtinc respostes.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Liona

11 Relats

13 Comentaris

10832 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
M'agrada dir la data del dia del meu aniversari. És el dia 2 de Novembre. I m'agrada perquè és tardor i la pluja m'acompanyen i veig com cauen les fulles i com canvia el paisatge. I també m'agrada perquè la castanyera surt el carrer i puc menjar castanyes calentes. I també m'agrada perquè allà, creuant mars, és Halloween. I no sé ben bé per què, tinc una tirada molt forta cap a tot allò anglosaxó! Halloween té a veure amb el sobrenatural i les bruixes... i per això m'agrada.
Escriure és la meva manera particular de deixar petja. M'agrada tenir un món interioir propi, només meu i poder-lo fer realitat d'alguna manera.