ESTOICA

Un relat de: castalia

El guerrer de la llum ha arribat a la seva llar. El caliu d'un fanalet l 'hi dóna la benvinguda ; el seu cor se l'hi ompli de joia i els seus ulls , que han viscut temps de fosquera , ara són dos estels lluents que miren al cel obert i recuperen l'esperança per la vida.

Les seves mans estan obertes de bat a bat a nous sentiments , a nous camins , a noves mans; són les mans cúrtides d'un llenyataire, són les mans tallades d'un paleta, són les mans salades d'un pescador ,són les mans enfosquides d'un miner ; són les mans que cerquen la pau, l'amor , el retorn al món de les ilusions i de la bellesa.

El guerrer de la llum recorda que una vegada va ser un petit príncep, una fada de Neverland, una abella molt dolça i el capità del Nautilus.

El guerrer de la llum es desprèn de la seva corasa i es queda nu. Al seu davant , la immensa mar blava, una pluja silenciosa i la màgica presència de l' Arc de Sant Martí!

Comentaris

  • Ets una bomba de rellotgeria sense temps[Ofensiu]
    Francesc 61 | 20-12-2014 | Valoració: 10

    La teva joia es la tendresa.
    La teva boca es la feblesa
    de les paraules callant.
    Així aquesta grandesa
    va les teves passes il·luminant.
    Ets encantadora.

  • Enhorabona per aquesta prosa poètica tan[Ofensiu]
    Romy Ros | 27-07-2010 | Valoració: 10

    ben portada i escrita.
    Deixa'm que jo també et parli d'un guerrer:
    "Sóc guerrer:
    la meva espasa és l'amor,
    el meu escut és l'humor,
    la meva llar és la coherència,
    el meu text és la llibertat"
    Chamahí. Indi Quetxua.

l´Autor

castalia

26 Relats

26 Comentaris

27195 Lectures

Valoració de l'autor: 9.25

Biografia:
Hola a tots! sóc de la cerdanya i vaig nèixer un 25 de febrer per la tarda; vaig crèixer en un món sense málícia , fins que vaig arribar a l' adolèscència, he sigut i sóc rebel , però amb causa, la meva vida l' envolta la llibertat, l' amor i la literatura i l' educació social. Sóc pisciana i per això constantmet visc connectada en dos mons el real i l' imaginari, encara tinc la sort de mirar amb ulls de nen forces coses i això m' aporta moltes ganes de gaudir de la vida. La natura forma part del meu pulmó de vida i tot i que visc en una gran ciutat. Treballo i estudio; m' agraden els idiomes i les relacions humanes; la música és una de les altres passions , sobretot els cantautors, no sé que més dir , no estic acostumada a fer biografies, jajjaja