Estimats Reis Mags d'Orient

Un relat de: SomriureXsobreviure

Estimats Reis Mags d'Orient;

Espero que aquest any que s'acosta es presenti amb molt bones prespectives. Jo he set molt bona nena; no he fet enfadar gaire als pares i he tret bones notes. M'he proposat seguir com fins ara perquè sé que si em porto bé, vosaltres tindreu una bona excusa per regalar-me tot el què demano.

Per la mare, aquell perfum que tan li agrada posar-se els dies de festa, perquè com més en tingui més sovint en podrà gaudir.
Pel pare vull el cotxe que porta mesos demanant a la mare, perquè crec que amb un cotxe nou no tindrem cap accident i no ens morirem.
Per la meva germana gran, el joc de café que veiem cada dia a la botigueta de davant de casa els avis.

Demano que tots els nens i nenes, rics i pobres, tinguin aquest Nadal un regal ben bonic. Que cada persona trobi la felicitat en quelcom cosa. Que ningú passi gana ni fred. Salut per tothom. Que no existeixin les guerres. Que tots tinguem respecte per el nostre estimat planeta, perquè sinó és posarà més malaltó del què està i em sabria molt de greu. Demano la PAU.

I per mi, un cop més un desig per la nit de reis, com cada any; un príncep blau. Ben mirat no cal que sigui blau, ni taronja, ni rosa ni de cap color, simplement que sigui ELL. No em cal cap conte de fades per ser feliç al seu costat, només un bon argument de conte de qualsevol tipus perquè nosaltres dos el poguem dissenyar a la nostra manera.

Sé que ho fareu, estimats reis mags. Sé que em fareu feliç a mi i a la resta del món. Tinc l'esperança de que aquest any el meu desig es faci realitat.

Gràcies de tot cor.


-Cristina-

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer