Estic menjant pipes davant l'ordinador

Un relat de: aNneta28

Ei, em trobo aquí, menjant pipes davant l'ordinador, i em descobreixo pensant en la rapidesa de tot el que ha passat. En que els últims dies de la meva vida han passat en un obrir i tancar d'ulls.

I ara estic aquí, menjant pipes davant l'ordinador, i em descobreixo pensant en tu. En la fugacitat de la nostra relació. En la rapidesa amb què has canviat la meva vida. En la rapidesa amb què n'has sortit.

Encara segueixo aquí, menjant pipes davant l'ordinador, i em descobreixo pensant en la possibilitat de tornar-nos a trobar. En la possibilitat de viure quelcom més intens amb tu. En la possibilitat de que tu també hagis pensat en mi en alguna ocasió des de l'últim com que ens vam veure.

M'estic cansant d'estar aquí, menjant pipes davant l'ordinador, i em descobreixo pensant que potser ja va sent hora de deixar de pensar i d'anar a sopar.

Comentaris

  • AnNna | 08-08-2006

    expliques quatre pensaments amb el fil conductor de les pipes, que vas agafant de la bossa, pelant -si no ets de les comodones que se les compren pelades- i menjant-te-les...

    doncs saps? a mi, les pipes, no m'agraden... jujuju!


    i vols dir que després de tanta pipa soparàs alguna cosa? no ho crec eeh!


    aiix!


    petonsss! ;P