Espontani

Un relat de: Thais

No sé si és el moment ideal ni tampoc n'estic totalment segura de que sigui la millor ocasió per escriure't un e-mail. Sé que tu ets passes grans estones pensant com i què escriure. En canvi, a mi m'agrada més plasmar el que sento i penso quan la meva inspiració oblida els límits. En estones com aquesta, seria capaç de teclejar i teclejar fins que es desgastessin les lletres del teclat i les meves paraules es convertissin en intel·ligibles. Textos que tant sols jo podria desxifrar i arribar a comprendre.
Intentaré excloure cap tipus de retòrica (sovint inoportuna i fatigant) i marcar la senzillesa, subjectiva i directa. Com no, també espero ser el més afable, animosa, sincera i discreta possible. Ja et dic amb antelació que si t'explico detalladament tot el que sento (cosa que no faré) podria sobrepassar les fronteres de la franquesa i no ho pretenc.
Deixant de banda tots aquests inútils preàmbuls i abans d'endinsar-te en els meus profunds pensaments... t'estimo. T'ho dic espontàniament, sense ànims de sorprendre't ni tant sols de captivar-te, fa 6 mesos que formes part essencial de la meva vida, hem viscut molt temps junts i, a hores d'ara, res ni ningú pot interposar-se entre els meus records.
No puc assegurar-te un futur joiós i fascinant, ni tant sols m'atreveixo a qualificar un present gratificant, l'únic que sí puc és expressar-te el bon sabor de boca que em resta.
El mur descomunal que al principi havia construït, ha anat erosionant-se amb el vent i, per bé o per mal, s'ha extingit. He de reconèixer que no m'he deixa't captivar de seguida i, possiblement encara no estigui plenament encisada però, vull que sàpigues que el que tu m'has donat no ho havia fet mai ningú i quelcom magnànim m'aferra a tu.

Comentaris

  • Final sublim!![Ofensiu]
    pseudo | 04-02-2005 | Valoració: 10

    Simplement això.. el final del text és genial!!!

    També es curiós, la manera d'enfocar l'escriure un e-mail dels dos personatges...

    Amb els relats em passa com amb el/la protagonista, però el resultat sembla que el personatge que pensa se l'hagi estat rumiant i rumiant...

    Crec que és un tema que et podria donar per un altre relat i tot.

    Una abraçada!