Esperant el sol de mitjanit

Un relat de: angie

- No marxis encara - el va aconsellar. Espera que s'amagui el sol. Avui ha fet molta calor i segur que trobaràs molts bitxacs morts a la Gran Planura.
En Boi, va deixar la xarxa recolzada a la paret de la cova i s'apropà a la Palma, que s'acariciava el ventre arrodonit pel fruit del seu amor. La besà al front i els seus ulls foscos espurnaren. Definitivament, estaven sols.

Els darrers dies havien estat intensos, els vents tallaven la pell i les altes temperatures no els deixaven anar a cercar aliments. El poble havia desaparegut feia temps sota les aigües, quan els pares encara vivien, i en Boi recordava com si fos ahir, aquella fugida cap a les muntanyes. Però, el que feia uns anys era verd, ara tenia el color dels camps curulls d'espigues de blat i els torrents que creaven melodies s'havien assecat. Tornaren a la seva ment les històries profètiques de l'avi sobre la desertització de la península i la pujada de les aigües al litoral, tota una contradicció, però ara, què quedava d'aquella Europa que sovint resseguia amb els dits en aquell vell Atles?. Necessitava de nou tindre'l a les mans… Convidà a la Palma a compartir el renaixement d'aquella au fènix, encara que volés només en els seus somnis…Els dels tres.

Comentaris

  • Una escena[Ofensiu]
    brumari | 04-05-2006

    breu i intensa d'un món apocalíptic, amb una finestra oberta al futur.

    Crec que això tan preciós que has escrit, amb la teva capacitat narrativa, podria ser l'embrió d'una gran obra de moltes, moltes pàgines. Per què no t'hi poses?

    Petons.

l´Autor

Foto de perfil de angie

angie

199 Relats

1457 Comentaris

276905 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Sóc tan sols un fantasma d'allò que m'agradaria ser, per això em trec el llençol sovint i em despullo entre la prosa i la poesia, per trobar el món que somnio.









El meu correu :angels_torres2@hotmail.com