Esperança en la foscor

Un relat de: Korogami

He passat per moltes coses, moltes més del que la gent es pensa, però això tant és, espero que algun dia ho pugui compartir amb algú, algú especial, que m'estimi…tinc l'esperança de que algun dia et trobaré.

A vegades, conec algú, algú amb qui penso que podré compartir el meu amor, però tot i això, malgrat els meus esforços, el meu patiment…un cop més, m'acaben ferint…

Sempre m'han faltat paraules en el meu vocabulari, per descriure l'amor que sento per algú o el dolor que sento en mi…no m'agradaria que algú sentís el que sento jo, però en canvi, sí que el que m'agradaria és que hem poguessin comprendre…que entenguessin com em sento.

Tot i així, segueixo lluitant, lluitant per trobar algú a qui estimar, tal i com diu la lletra d'aquella cançó que tant m'agrada…espero…segueixo esperant…esperant-te, esperant el teu somriure, que m'ompli el buit que sento, et vull veure contenta, somriure cada dia, i que mai s'acabi…et vull veure feliç al meu costat, no que estiguis amb mi per llàstima…per això i molt més, et seguiré buscant fins que et trobi, no dubtis mai que et trobaré, cada cop falta menys, sé que tu també m'estàs buscant, sé que en el fons, i encara que potser et costi de reconèixer, et sents com jo, no vols fer mal a ningú, per això encara estàs sola…esperant a que et trobi, esperant el moment en que els dos ens trobem, compartim el mateix aire i les marees del temps s'aturin per mostrar-nos l'eternitat que junts ens espera…junts per sempre…et seguiré buscant, i et prometo que no et defraudaré, tingueu sempre present amor meu…


No deixis mai de somriure, perquè no saps qui es pot enamorar del teu somriure…

Comentaris

  • Carolina | 10-09-2008 | Valoració: 10

    M'havia oblidat de la valoració.
    Soc massa despistada...

  • No deixis mai de somriure...[Ofensiu]
    Carolina | 10-09-2008

    No es té que tenir por a plorar però tampoc a riure...
    No he pogut evitar somriure quan he llegit la frase final

    Una abraçada i gràcies pel teu comentari.

    Carolyna.

l´Autor

Foto de perfil de Korogami

Korogami

9 Relats

13 Comentaris

7836 Lectures

Valoració de l'autor: 9.57

Biografia:
Jo sóc en Korogami, així em faré dir en aquest petit però no menys interesant indret cibernètic. Fou la meva jove moller qui descobrí aquesta pàgina, i també qui em va donar ànims a seguir en la creació d'un projecte que tinc en ment; publicar un llibre. No espero fer-me famós, no espero fer-me ric. Espero ser feliç, i fer feliç a tots els meus lectors llegint els meus escrits.