ESFEPRESSÓ: ENTRADA 7: COMPANYA

Un relat de: Raül Gay Pau
ENTRADA 7: COMPANYA
23 de novembre de 2050
Ara tinc una nova companya, ho he trobat gràcies a les càmeres. Estava vigilant per si observava algun enemic quan ha aparegut en la imatge una cria de gat d'uns tres mesos de vida. He memoritzat la zona que es veia a les imatges i utilitzant un mapa digital amb GPS he localitzat la zona que era. He sortit armat amb un subfusell a les mans i una pistola situada al maluc en una funda. He trigat una mitja hora a trobar el punt exacte, la zona estava prop d'on anit van acampar els psicòpates. Movent-me amb molta cautela, he vist el cadàver d'un gat esbudellat, probablement la mare de la cria, i al seu costat estava el gatet miolant per intentar que la seua mare es despertés. S'ha espantat una mica quan m'he apropat, i ha fugit a un cau que tenia a prop, però al cap d'una estona tornada a sortir a veure si feia reaccionar a la gata morta. He aprofitat aquest moment per a agafar la cria i sortir corrent. Mentre corria un parell de bales han passat xiulant prop del meu cap, segons sembla, aquells tipus encara estaven per allí, així i tot no he parat de córrer fins a arribar al búnquer. Una vegada sans i estalvis he anat a mirar per les càmeres. El grup encara es trobava a la base de la muntanya però els havia aconseguit despistar, no sabien per on havia anat, així i tot si saben que estic per aquí buscaran fins a trobar-me, o trobar el búnquer. De totes maneres he descobert una altra funció del quadre de comandaments i he activat un senyal lluminós i sonora a uns metres d'allí. Ha funcionat i aquells han anat a investigar la llum, que he apagat quan m'ha semblat convenient perquè no localitzassen els aparells.
El gatet és femella i està amagada en un costat de la sala de controls, sense atrevir-se a sortir, però si m'allunye, maula per què no li agrada estar sola. Li he posat menjar i aigua, no sé què menja exactament en el temps que té, però li he posat paté de porc. La gateta ha anat a fer olor el plat i ho ha tastat, sembla que li ha agradat i menja amb gana. Acaricie l'animalet i ella es deixa sense protestar. Després de beure s'amaga sota una taula i s'enrosca per dormir. Mentrestant, decidesc menjar un pot de calamars en conserva i pa, el qual unte amb la tinta del pot, deliciós. He decidit dir-li a la gateta Serreta, per què té unes dents molt afilades junt com una serra.
Aquesta nit he dormit tranquil·lament, Serreta ha vingut al llit i es passejava per sobre del meu cap, finalment s'ha enroscat entre les meues cames i s'ha adormit. La gateta és molt simpàtica i fa les seues necessitats en una caixa que he preparat per a ella amb sorra dels voltants.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer