Escriure, descriure, viure l'erotisme.

Un relat de: Setí-blau

Escriure, narrar, viure l'erotisme. Un tema fascinant que constitueix un veritable repte. O potser és que escriure sempre és un repte, sigui quin sigui el tema?

Però en el cas de l'erotisme hi ha dificultats (oportunitats) afegides. Descriure com a eix central del relat, deixant la trama, la història, en un segon pla, aquesta és una de les dificultats però també una de les belleses dels textos eròtics. I aprendre a descriure-ho tot, tactes,olors, sensacions, emocions, gustos, plaers... aprendre a desconnectar el pensament i deixar que les emocions i els records es concretin al text amb eficàcia i elegància. Oblidar tot el que he llegit sobre com escriure (i que tan poc o de forma tan maldestre he practicat) i concentrar-me en transmetre el que ara vull transmetre.

I encara un altre repte afegit, aquest personal meu, que aquell text o relat eròtic transcendeixi l'anècdota i traspuï o s'ompli d'alguna cosa més, amb més significat. Què? No ho sé, el que sorgeixi, el que jo li pugui trobar un cop escrit, el que els lectors i les lectores trobin pel seu compte.

Aquests dies tragino la meva vella llibreta, la de tantes històries fallides o inconcluses, la de les derrotes en l'afició d'escriure i, potser és per la primavera, potser per les circumstàncies personals, després d'anys sense escriure res, se m'omple de textos plens de desig i d'erotisme. Atrafegada, cansada, delerosa de vacances, il·lusionada amb la meva companya, preocupada per la hipoteca, ocupada amb la meva filla, però, amb tot, escrivint.

Comentaris

  • d'acord[Ofensiu]
    montsepema | 13-06-2012

    totalment d'acord, m'identifico amb la teva reflexió, endavant!!

l´Autor

Setí-blau

3 Relats

3 Comentaris

3352 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:

Vull compartir sentiments, emocions, històries i records.