ESCLAUS DE LA UNIÓ: CAPÍTOL 17: PROPAGANDA

Un relat de: Raül Gay Pau
- Oh, gran Abtaca, quin ha de ser el nostre següent pas? Les unitats s'estan agrupant i els esquadrons letals es preparen per a venir. - Li dic.
- No, deixa fora d'açò als esquadrons letals, solament enviarem a l'esquadró letal de la mort. Si deixem la resta del territori sense defensa, algun que un altre il·luminat - diu aquesta última paraula amb menyspreu - es pot rebotar, i mentre tornàrem a enviar allí recursos, perdríem massa temps. No, es deuen enviar els militars justs.
- Sobre XX1...- Comence a dir.
- Per açò enviarem a l'esquadró letal, ella sola pot eliminar ingents quantitats de militars, però no podrà amb tot un esquadró, bé, un esquadró menys un, ja que ella era la capdavantera. De tota manera... Sí, crec que intentaré que caiga en un parany... més aviat despistar-la.
- Sí, Abtaca. - Responc amb una reverència.
- Zirca, com va la propaganda? - Diu Abtaca.
- Estem en açò, encara que encara hem de decidir què fer. –responc.
- No és tan complicat. - Sospira Abtaca com un pare que veu als seus fills que no fan les coses ben i se'ls ha d'ensenyar. - L'objectiu és denigrar i desacreditar la regió de Coster. A partir d'ara, que tots els mitjans repetisquen sense parar que en aqueixa regió es mengen als bebès (posa imatges dels caníbals de l'antic món i modifica-ho perquè semble que ocorren a Coster), que maten a funcionaris de la Unió, que cremen les cases d'aquests, que executen a treballadors... tot el que puga ficar por en el seu cos i els faça pensar que, si no ens recolzen, ells podran patir aqueixes conseqüències. Poseu imatges de com la gent d'allí es mor de fam (amb el mateix procés que la beguda). La qüestió és que estiguen tan convençuts que hem d'exterminar a tots els habitants d'aqueixa regió que no solament ens recolzen, sinó que vulguen participar en el combat. Evidentment, tancarem les fronteres a la regió i ningú entrarà ni eixirà. Tot humà que no siga militar que es quede dins ha de morir. I, Consellera Zirca, una vegada exterminats tots els que allí estiguen, ordena a l'esquadró letal de la mort que mat a tots i cadascun dels militars que hagen participat en l'extermini. Confie en la fidelitat d'ells, encara que XX1 haja eixit granota, però no en els éssers inferiors com els militars. Ells han de morir tots pel bé de la Unió.
- Pel bé de la Unió.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer