Escapada

Un relat de: abstracte
Per fi semblava que havia arribat el dia de poder marxar els dos, ja havíeu anul·lat un parell de cops el cap de setmana. Que si viatge d'última hora per feina, que si la nena estava a 40 de febre ...

Era divendres a les 13.00 hores i encara no havia trucat per anul·lar-ho, és més, tots els missatges que havies rebut indicaven que la cosa anava bé. Tan sols faltaven dos hores i mitja perque et passes a recollir.

La maleta era a la entrada, semblava exagerada però no volies trobar a faltar res un cop amb ell.

Havies posat dins la maleta aquella roba interior que et feia sentir i et sabies especial amb ella; el body negre que deixava entreveure mugrons, i els teus dos conjunts especials.
Sabies que el que deixava escapar aureola el posaria cardíac, nomes de pensar-hi ja et feies aigua.
De roba de carrer el just i necessari, una muda per dissabte i una per diumenge, això si, les dues mudes feien que fos fàcil desde fora accedir a la teva pell i notar les seves mans sobre teu, de manera discreta però directe. Tenies clar que potser no era l'home de la teva vida, però et feia riure i et posaves malalta només de pensar amb ell.

També hi havies posat tota mena d'olis pel cos i sals per la banyera (havia estat condició teva, a on volgués ell, però hi havia d'haver una banyera per a dos).
T'encantava tota la fase del joc, de tocar i ser tocada, que et deixessin tocar i deixar-te tocar, besar i ser besada, tocar els dos alhora i sabies que els olis ajudaven a tot això, i el que encara et posava més malalta, es que ell era un artista del joc.
De vegades tenies la sensació que per ell la penetració era un joc més o si més no la cirereta del pastís, t'havia arribat a fer correr més d'un cop abans d'entrar dins teu.

Volies fer quelcom especial, no sabies que, però tenies clar que li agradaven les petites bogeries.
El detall que el feia somriure i el traduïa en desig i plaer cap a tu. Un consolador? Una joguina? No n"havies utilitzat mai i entre vergonya de comprar i si faries ridícul vas preferir que no.
Però volies fer alguna cosa ... et vas mirar i vas somriure ja sabies que ...
Vas començar a buscar pel calaix de la roba "no em poso", i les vas trobar!! les mitges que t'havies comprat feia un parell d'anys per un home que et feia gracia però finalment alguna cosa et va dir que no.
Et vas treure els pantys que duies ... el tanga i sota la faldilla que duies, prou curta i prou ample per que hi podes passar la ma, no hi lluiries res més.
Et va agradar la sensació de notar lliure el tall de cabell que t'havies fet el dia d'abans.
Ja nomes quedaven 30 min d'espera.
I ja tenies la confirmació que tot anava be. Un missatge "boig i boja x tu" acompanyat d'una foto, a on sortia la boja ben erecte i el seu somriure més amunt. Et va fer pensar com havia aconseguit poc a poc fer-te canviar, i el que pensaves feia dos mesos que mai faries, ho estaves fent... i el millor gaudint del que feies.
Et va venir al cap el dia que gairebé t'atrapen a la feina fent-te una foto dels pits. T'havia posat a mil amb WhatsApp i no et vas poder resistir. Explica'm una bogeria que hagis fet?.

No et vas poder contenir en fer el que ell et deia sempre. "Una cita amb un home anirà be si abans d'arribar, ell amb el dit llisca amb suavitat per sobre el triangle que senyala el punt de plaer i passa entre els llavis sense aspresa" mmmmmmmm va passar fi fi.
Es mes et va agradar com va passar i hi vas tornar-hi aquest cop mes a poc a poc gaudint el moment i anhelant els que venien ...

El so del timbre et va fer despertar, ja era aquí

Sufocada per la sensació que t'havia atrapat in fraganti , vas començar a moure't nerviosa. Fins que un nou timbre et va fer sortir d l'estat de sorpresa.
Vas reaccionar i vas respondre a l’intèrfon, "baixa tinc cotxe al gual" et va dir.
Maleta, jaqueta, claus, bolso ... no et deixes res.
Obres porta i cony de vei!, ja es mala sort!. L'atrapes mentres et fa una repassada de dalt a baix, posa cara de "collons la veïna dls texans! Com va avui!".. I just en aquell moment et ve al cap! Sense calces! baixant amb el vei per l'ascensor els colors van pujant.

Ja per fi fora de casa.
Ganes boges de tirar-te al seu coll i que descobrís el teu regal sorpresa. Amb la delicadesa de les seves carícies que et feia que aquell formigueig plaent et recorres esquena i al mateix temps les carícies es podien convertir a força i passió.

Els seus ullets es van il·luminar al veure't amb faldilla i brusa, però vas veure un petit gest a la seva cara de desaprovació ... ja ja de seguida vas caure ... un dia t'havia dit. "Els pantys son els cinturons de castedat moderns" mmmmmmmmmmm encara tenies més ganes de fer-li regal!

Vau carregar ràpid els dos ansiosos per posar distancia amb el teu portal.

Al pujar al cotxe va descobrir que eren mitges no pantys! el somriure dels seus llavis i la protuberància dels pantalons ho feia evident SIIIIIIII QUE ARRANQUI I POSI DISTANCIA!!!!

Vull el peto que em farà. Va agafar paral·lel abaix i vau començar conversa de com havia anat dia. Desesperada ansiava que pares a fer-me el peto!

Quan ja pensaves que entrava a la ronda, es va desviar cap al darrera de poble sec, per vila vila. Es va aturar tan aviat com va poder, i es va llençar als teus llavis, t'encantava com besava, amb aquella passió!
Com jugava amb la llengua i els llavis acompanyat per les carícies de les seves mans. Et desfeies quan et feia aquells petons que semblava que t’engolia.
Aquest cop una ma es va anar obrin camí per l'interior de la cuixa i sota la faldilla fins el limit de la goma de les mitges.
Passant el dit per dintre la goma va anar a fer la seva comprovació. No et volies perdre la reacció del seu sexe i rapida vas anar a posar la ma sobre el seu entrecuix.
Com t'agradava sentir-lo excitat per a tu,i notar la seva rigidesa.
Si us plau que pugui mes amunt amb la ma i descobreixi el meu regal! , vull sentir la seva erecció entre els meus dits quan ho faci!.
Vas obrir cuixa subtilment sabies que ell entendria que li obries cami i aixi va ser, la ma anava pujant per sota la faldilla i tu anaves obrint-te poc a poc.
La teva ma ja era sobre els pantalons i l’erecció era tota teva. De cop, merda un cotxe pitava per entrar al parking !!!!

Ràpid vau recolocar-vos als llocs i va arrancar rapidament.

"Quina merda guapa" va dir, i tu vas afegir, "si, ja tinc ganes d'arribar"
"Moltes Gracies pel regal, m'ha encantat", va dir, "ho se, però t'has quedat a un quart de camí del regal"....
Ell agafat al volant amb uns ulls d'interrogant et va mirar de reüll, tu li vas respondre amb el teu somriure picaron barrejat amb vergonya.
Ell ja el coneixia, era símptoma de que has aconseguit que torni a saltar la meva línia de formalitat, i estic encantada.
Sense deixar de parar atenció a la conducció una ma va deixar el volant i es va dirigir cap a les teves cuixes. " que amagues preciosa?", va dir.
Encara estaves calenta, i ja portaves dos frenades brusques. Volies gaudir! Volies que et toques! Volies fluir!
Així que ja no et vas tallar mes i vas girar la cadera tant com permetia el cinturo i vas oferir les teves cames obertes.
Deixaves clar que no et conformaries amb carícies a les cuixes. Aixi que ell va anar directe a saber si la cita seria bona o no. El dit va lliscar del triangle fins dins del teu sexe amb suma facilitat "bestial m'encanta estàs xopa!, et va dir... Bufff em podria correr masturbant-te" tu vas respondre, "corre't" replica ell.
Sense deixar de conduir va començar a jugar dins la teva intimitat. Els seus dits van començar com sempre fent un reconeixement, va acariciar els llavis humits obrint-los be. Et volia ben oberta.
Els dits passaven del clitoris a perdres dins teu de manera pausada. Es podía contar els batecs del teu cor amb facilitat només posant un dit en el punt mes alt de la teva font de calor. Però ell n'hi va posar dos i va començar a donar voltes buscant trobarl'excitacio màxima del teu clítoris. Ja estaves amb els ulls tancats. Estaves a mil i nomes eres capaç d dir "més, mes, ..." Gemegues? Respires fort? Gaudeixes en silenci"
la velocitat d'estimulació anava a més, I tu ja estaves boja perque et portes a l'éxtasis.
Pero conduint i amb la postura que tenía era impossible que podes anar a més.
Aixi que ja deixada anar al plaer no hi havia un altre sortida que no fos corre't i vas començar a tocar-te els pits ...

Aleshores ell va prendre consciencia que no et podia dur a l’extasiïs com tu volies. I et va demanar "baixa i acaricia't, ensenyem el que vols"
Vas començar a acariciar-te tu amb la seva ma a sobre, estaves boja per deixar-te anar i et posava mil saber que ell era allà.
La teva ma va agafar un ritme bestial estaves a mil, volies mes i mes, i Si!!! et vas córrer, vas acompanyar la seva ma fins dins teu, el volies notar.
Ell va deixar la ma quieta notant com acabava de liquar el teu plaer. Vas sospirar "genial"i llavors vas fer-li peto a la galta i et vas deixar anar al seient.

Et va deixar tranquil·la, no hi ha res millor desprès d'arribar al cim que poder gaudir de la pau. Sens dubte el millor hauria estat fer-ho amb contacte amb la seva pell

No saps ni l'estona que havia passat, ni cap a quina direcció anaveu. Intuies que cap a Tarragona.
De sobte et va dir, "necessito menjar, avui no he dinat" i llavors tu vas obrir ulls ... d'acord, li vas respondre.

Us vau aturar a una area de servei, ja eren les 4 passades, i et va sorprendre que no s’aturés davant restaurant, Si no que va anar a un racó de l'aparcament.
Abans de baixar, et va demanar que no et moguessis, que et volia obrir la porta. Et vas possar en alerta, sabies que en venia alguna de les seves, però no sabies que podies esperar.
Va baixar, va donar volta per darrera el cotxe, va tardar mes del normal i va obrir la porta, llavors vas baixar atenta pel que podia venir, Seria una broma de les seves? Et volia cuidar com una reina i arrencaria amb una de les seves histories de cavallers?

Va tancar porta i es va llençar sobre teu amb força! Un dels seus petons devoradors, agafan-te les natges per sota la faldilla i apretan-te amb força contra el seu cos i especialment el seu sexe. No podia ser el que et feia, acabaves de buidar i tot el teu cos ja demanava més. Això era vici? O simplement era normal??.
T’apassionaven els seus petons i sentir el seu calor a través d la roba.
Vas caure en el fet que tu havies relaxat ànsia però ell no. I no vas dubtar en acompanyar el peto amb moviments de cadera per fregar i acompanyar el seu desig.
No saps com ho va fer però notaves una ma al cul una i l'altre a l'esquena i una escalfor sota la falda mmmmmmmmm la seva part mes dura i calenta era pell amb pell amb tu. Bufff. Volies el mateix que ell ... portar-lo fins la pau.
Vas baixar la ma i vas dirigir el múscul cap al cami correcte. Com podia ser aquella comunió física? Com podía ser que aquelles postures que en la joventut havies descartat com impossibles ara fossin? Pensant això vas notar com t'invadia per dintre, com empenyia dins teu, "la vull tota" li vas dir i va seguir empenyent amb força i tu rebent amb desig, sabies que volia i que volies.
Li vas dir "Avui pots" ....mmmmmmmmmmmmm ell ja sabia que volia dir, se li van il·luminar ulls i separant el seu pit de tu va començar a penetrar-te mirant-te els ulls. Una ma seguia aferrada a les teves natges amb força per no deixar res fora del que volíeu els dos. Mentres l'altre ma jugava amb anhel amb els teus pits buscant el contacte directe, et va agafar mugró amb dits i aconseguia formes amb ell inimaginables, però estaves gaudint fins i tot quan et provocava un punt d dolor. Allo era bestial! T'encantava veure aquella cara boja de desig i no paraves de moure les caderes perque et toques totes les teves parets i li demanaves amb ganes, "mes mes mes" ell va fer aquella última embranzida forta i una escalfor et va omplir, llavor va anar minorant ritme per anar omplint-te tota, mmmmmmmmm no pots dir que et portes a l'orgasme. Però veure'l desbocat dins teu era genial.

Vau agafar aire i la seva excitacio va anar perdent forma, "guapa estic regalimant" es va separar de tu i et va oferir mocadors de paper.
Abraçats amb silenci i fent-vos petons còmplices us vau dirigir a l’àrea de servei.
Tu vas anar directe a lavabo i asseguda al water estaves al·lucinant del que era capaç de fer-te fer, i a sobre volies mes!

Ell ja havia agafat el dinar, et va proposar amanida i pasta per compartir, et va explicar que no li agradava menjar massa si conduïa, i de veure res d'alcohol.
Et descol·locava per certes coses tan responsables i desprès et feia l'amor en un pàrquing i fora del cotxe!

Vau dinar tot xerrant de coses banals, feina, noticies ... Sempre agradable, de cop i volta et va demanar que obrissis les cames que et faria foto, tu vas fer el teu somriure vergonyós, com era capaç de demanant-te tal bestiesa!!!!, i et va dir que era el seu regal i el volia gaudir, va començar a demanar-ho d'aquella manera seva afalagadora i entre bromes. Sabia que no et podries resistir, i finalment vas accedir. Es va mirar foto ... "m'el menjaré nomes arribar, i vull que et corris a la meva boca" i tu , tornaves a estar sucosa!

Vau acabar café i cigarret.

Altre cop al cotxe i ja de camí. Vau seguir amb conversa, vau riure, un moment dolç.

Vareu arribar, no havia agafat hotel, si no una habitació amb zona de yacuzzi en un hostal rural. Era encantador i a sobre habitació separada i a dalt de tot amb una terrassa amb vistes als camps i a la serra de Prades.
Va demanar els dos esmorçars a l'habitació i va dir que baixarieu a sopar al restaurant.
"Guapo m'havies dit que no sortiriem"vas dir, "tresor per ben acompanyat que sigui 15 h seguides tancat em maten!" et va contestar ell.

Vau pujar a l'habitació i dit i fet, mentres tu començaves explorar-la vas notar com t'abraçava per l'esquena.
Una ma al pits, petons al coll, dels que son mossegades llavis i l'altre ma acariciant el teu tall de cabell. Vas rondinar "deixa'm que miri habitacio" "ho sento tinc cita concertada va dir "que vols dir?" "Que he emparaulat que del meu regal que em veuria el seu elixir" ", va dir, no vaig bruta!" vas respondre.
Seguint abraçat a tu fent petons al coll i nuca et va dur fins lavabo "descalçat" vas fer cas i vas fer gest de despullar-te "no, he dit descalçat" va replicar i et va fer entrar dins la dutxa, era gran i amb mampara de vidre.
Va tornar abraçar-te per darrera i sense treure't la brusa et va alliberar els pits tot jugant amb ells.
Es va descordar pantalons i el seu membre es va presentar a les teves natges. Finalment va obrir dutxa. "Regula l'aigua al teu gust" vas jugar amb monomando. Mentres les seves mans seguien tocant la teva pell. Pits, panxa, pubis, un dit fugaç entre els llavis, petons al coll, la seva respiració a cau d'orella, llengua dins l'orella. Feia estona que tenies la temperatura escollida, estaves de meravella. "Llesta l'aigua?" "Siiiiiiii"
Et va agafar teléfon dutxa i a cau d'orella et va dir "em veure tot el teu elexir"
Va dirigir la dutxa d'aigua sobre el teu sexe fent-te aguantar la faldilla aixecada . I va començar a fregar-te mmmmmmmm, Siiiiiiii!!!. "Quants cops hauràs gaudit sola a la dutxa esperant que entres algú a masturbar-te i tu et dediquessis només a gaudir" .... Bufff sentir la seva veu mentres iniciava masturbació era massa. Et va demanar que amb una ma aguantessis la faldilla i amb l'altre aguantessis la dutxa.
"Toca'm els pits ... fort no, una carícia consistent però no forta"
"Aixi?"
"Si"
"L'altra ma?"
"Deixa-la a on es, acaricia pubis i ves fent visites més a baix"
Tenia rao, era el que esparaves sempre que et passes quan sola a la dutxa decidies flirteja amb tu mateixa.

"Em sembla que el teu cony em dessitja, va dir-te
Et va girar, es va ajupir, va notar l'intenció teva de deixar anar la faldilla per acariciar-li la cara. "No et vull oferint-me el cony, aixecat la faldilla perque et mengi, nomes pots moure la dutxa"
La llengua es va clavar a la part de dalt del triangle i va iniciar descens poc a poc.
Vas notar com s’introduïa entre els llavis passava er sobre bultet i lliscava fins dins i així mateix, cap amunt i altre cop cap avall i amunt i avall amunt i avall, que cony feia!! tenies clítoris cridant menja'm!! i seguia amunt i avall. Vas fer moviment empenyent amb el teu sexe "va aixecar cap et va mirar amb ulls brillants. "Demana-m'ho" va dir... "menja'm!"vas respondre-li



Va girar el cap amb el teu sexe davant i es va llençar a menjar-lo amb una passió ferotge, estaves descontrolada, va entoma el clítoris entre els llavis i va començar a succionar com un boig “si si si no paris”, gemegaves, “era el que volies” deia ell, “calla i segueix” li vas respondre
Era allà davant teu de genolls, la cara enfonsada dins el teu sexe i tu contra la paret de la dutxa. “posa la dutxa dalt i tocat els pits per a mi, mira de gaudir com una nimfomana” vas obeir i et fregaves els pits amb desig.
Mentres ell seguia succionant-te a un ritme inversemblant. Estaves a mil. I vas notar com les mans agafades al teu cul anaven separant les galtes i s’obrien pas. Un dit es va introduir dins l’anus. Et vas desfer de plaer, sempré havies dit que no t’agradava però en el moment de màxim plaer va ser bestial. El dit no entrava i sortia al mateix ritme però anava compassat amb la succió. Bufff “si si si si”, gemegaves “Corre’t a la meva boca porqueta meva gaudeix” , era bestial. Dos dits a l’anus, l’aigua calenta caient sobre el teu cos, el clitoris semblava que no es podia excitar més dins la seva boca i tu jugant amb mugrons com feia una estona havies aprés.
Et semblava impossible feia poc temps pensar que tenies tants punts erògens i que es podessin estimular simultàniament.

Et vas buidar a la seva boca, ell va reduir la velocitat de succió i dels dos dits va tornar a un que es va anar retirant.

Es va aixecar i et va fer petó suau als llavis “recuperat guapa t’has ben corregut deliciós”. Es va treure la roba xopa allà mateix i va sortir.

Tu encara no tenies força per ni treure’t la roba. Allò no podia ser real.

Vas deixar que l’aigua de la dutxa anés caient sobre teu i anessis recuperant el poder sobre el teu cos. Et vas anar despullant poc a poc sota l’aigua i deixant al terra la roba xopa. Ja la recolliries més tard, ara estaves relaxada i no la volies recollir. Vas sortir de la dutxa et vas embolicar amb un barnús i vas anar a buscar allò que et feia parar boja.

Ell estava estirat a l’hamaca de la terrassa completament nu, eixugant-se amb el sol del cap vespre.
No tenia un cos escultural ni molt menys però amb el que et feia gaudir i somriure el trobaves d’allò més desitjable.
El seu membre no estava erecte per variar, sempre el veies amb peu de guerra i et va agradar. Ja tenia gairebé tot el cos sec i tan sols el cabell moll.

“com estàs?”, et va pregunta

“bé molt bé, relaxada, i tu?”, “bé, amb ganes de donar-te vitamines, tens gana?”, va respondre, “Si, si us plau deixa’m fer tranquil·la, estigues quiet”, li va demanar.

Vas obrir barnús i et vas ajupir sobre el seu cos posant els teus pits sobre d’ell.
Refregant-los i mirant com anava agafant formar el teu objecte tan apreciat.
Mmmmmmmmmmmmm t’encantava aquella sensacio i anar veien com creixia.
No el volies tocar directament fins que no fos ben excitat. Així que et vas esforçar a fregar-lo amb els pits i vas començar a jugar amb els seus testicles, anava agafant la forma que volies i estaves ansiosa per posar-t’ho a la boca, volies retornar-li el plaer que havies sentit feia una estona. Va deixar caure les cames a cada costat d’hamaca, i fregant el teu cos tant com podies sobre d’ell, et vas anar posant a l’espai que quedava entre les seves cames, de manera que la tenies davant dels teus ulls tota ben erecta. Et cridava i tu la desitjaves.

Et va agafar el cap i et va dirigir cap ella, et vas alliberar de les seves mans i vas començar com a tu t’agrada.
La llengua des de baix pujant per la rigidesa fins la punta. I d’allà altre cop cap a baix i altre cop cap amunt.

Vas fer baixar la pell del seu membre tant com vas poder, vas ajuntar els llavis a la punta i la vas anar introduint poc a poc sencera dins la teva boca, fins allà a on vas ser capaç.
Amb els llavis ben aferrats al voltant, notaves el bateg del seu cor.
Vas procedir a fer marxa endarrera fins la punta i altre cop avall. Estava boníssima i notaves com ell movia el seu cos, t’estaves tornant a excitar.
Vas posar una de les seves cames entre les teves i mentres pujaves i baixaves refregaves el teu sexe contra la seva cama com una gossa amb cel.

Vas posar-te tot el gland dins la boca i jugaves amb ell amb la llengua, tenies ganes de notar la seva escalfor dins la boca i notaves com ell cada cop es posava més calent i empenyia cap a tu. Era el que volies. Vas començar a posar-te el seu membre dins i fora de la boca amb velocitat, amb la mateixa que ell t’havia envestit al parquing. Ell et deia “mes mes mes” i tu anaves tan ràpid com podies, però no volies que la primera sortida t’agafes fora de la boca, necessitaves sentir aquell impuls dins teu. Ell ja anava boig així que ja amb el teu pujar i baixar no alliberaves l’erecció.
Es va sentir un crit de plaer i vas notar a dins la boca el seu beuratge , vas posar la boca al voltant del cap i vas deixar que anés bombejant dins teu , estava delicios!!!
Quan ja gairebé no surtia res et vas incorporar.

Llavors vas deixar anar el semen de la teva boca i el vas vesar sobre els teus pits, i aixi amb els pits ben molls et vas estirar a sobre seu pujant desde baix ben enganxada al seu cos.

Us vareu quedar estirats junts a l'hamaca. Senties com la seva respiració es pausava i com la flaccidessa es feia present.
La son va arribar als vostres ulls.
Quan l'ultim raig de sol va deixar de fregar la teva esquena, uns petonets van començar a recorrer la teva cara i vas sentir uns dits que recorrien la teva columna.
Mmmmmm quin bon despertar, et vas arraulir contra el seu cos buscant el contacte máxim.
Vas descobrir una calor que tornava a creixer a la teva cuixa. Era reconfortant saber que provocaves el mateix en ell.
"Guapa necessito reposar energía, sopem" "d'acord pero deixa que et miri 10min, estirat panxa amunt" vas dir-li i vas sortir de l'hamaca per deixar que es poses be llavors et vas seure sobre d'ell ... al veure allo que sobresortia no et vas poder resistir a encaixar-la dins. I allà estaves, asseguda sobre seu, cabalgada, plena per dins, acariant el seu pit.
Els dos amb un somriure als llavis.
"Tens molta gana guapo?" va preguntar-li, "No, vull alguna cosa lleugera i vinet" et va respondre "perfecte, ara anem pero deixa-la dins una estona més", va demanar-li
Vas estar una estona més acarciant el pit i jugant amb els seus mugrons i ell feia el mateix amb les teves cuixes i vas insinuar-li un moviment de caderes.
"Nena anem a sopar, i despres ho farem ben fet"et vad dir ell "d'acord" , sense deixar que surtis res de dins teu vas unir els teus llavis amb els seus i us vau fondre amb peto.
Quan va ser ell que calent va moure cintura, vas replicar-li, "no despres, ara vols sopar" i et vas aixecar.
Je je mirar aquells ulls bojos de desig i allo dret com una mala cosa demanant que li fessis lloc dins teu, et va fer anar a vestir-te ben humida.

Vas passar-te un aigua rápid pel cos per treure el semen sec del cos.
I al sortir allà el tenies nu i com l'havies deixat.
"Si em tornes a fer aixo et violo" et va dir amb un somriure sarcastic, "mmmmm no podrás ... no hi trobaras resistencia" jaha vas contestar-li.

Mentre us vestieu comodes, et va demanar si podies anar sense sosténs i amb una samarreta ajustada.
"Tu aniras sense calçotets? vas preguntar.li " "ja hi vaig" et va dir picaronament, la vista et va traicionar! Es feia lleugerament evident que a sota no hi havia res.
"Estas boig! M'agrada"

Vau sortir d l'habitació i directes cap al menjador de l'hostal.
Escollireu els plats i una ampolla de vi. El menjar era senzill pero cassola i molt bo. Vau estar xerrant de varies coses i rient. Mentes el vi s' anava consumint ... i va caure una altre ampolla.
Es va acostar i a cau d'orella et va dir "estic gaudint molt, pero recordar l'area de servei em posa a mil, em recorda tots els cops que t'he imaginat oberta de cames sobre la taula del teu despatx"
"No em pots dir aixo en públic!, Fare espectacle" "tranquila, els mugrons el fan per a tu, es delicios"
Evidentment vas mirar-te pits, posant-te vermella com un tomaquet vas dir-li, "dolent! De debo t'agrada?", "Posa ma pel camal" , et va dir ell.
No va caler que es repetis ...
"nen com esta!",
"Respon a la teva pregunta?",
I encara tenint-la presonera a la ma, li vas dir, "si, la vull tota marxem",
"fem les postres", va replicar ell
, "dolent!"
Va arribar cambrer amb el mato i el puding.
Gracies al vinet la vergonya de la situació es va convertir en atac de riure! Va acabar de volar l'ampolla de vi i els postres. I engrescats per conversa vau fer café.

Van apuntar sopar a l'habitació i vau anar cap al vostre niu de plaer.
Al entrar li vas demanar 5min.

vas correr agafar el body. Ell va cridar "i jo que faig? ",
"Despullat!
" "Era el que volia sentir"
"Viiiiiiiiinc! "
Vas sortir, ell era assegut al llit, i no va poder dissimular la seva excitario, se li van possar els ull com a taronges.
Siiiiiiii efecte aconseguit!
"Nena fes que s' alci en peu de guerra sense tocar-me", sabies que et demanaria una cosa aix,í era amant de la sensualitat i el joc.
Vas agafarel telefon i vas posar la canço sensual que havies estat buscat tota la setmana i vas començar a ballar.
Altre cop estaves fent una cosa de les que deies que no faries mai.
T'anaves movent de manera sensual. Jugant a l'aprop i al lluny. Vas anar descobrint l'aureola del teu pit sense presa. Estava funcionant, allo ja tenia forma. Pero volies seguir incomprensiblement, sentir-te objecte de desig, et feia estar a gust i a gustirrinin.
Vas treure els teus pits fora del body. Coneixadora que aquesta imatge el posseia mes que el fet d'estar nua.
Et va manar "vine, besa'm" vas pujar de quatre cames desde el peu del llit per sobre seu, tocant-lo lleugerament amb pits. El seu penis va topar amb ells i el vas arrosegat fins notar el tacte de desenganxar-se a la teva panxa, quin gust i quin plaer.

Els llavis es van trobar i vau començar un joc de petons, petonets, mossegadetes de llavis. No us tocaveu mes que per la boca.
Ell va semblar que recobres el poder sobre el seu cos, i va començar a acariciar-te mentres et seguia besant.
t'agradava aquest joc, i tu de quatre grapes sobre d'ell anar tocant el seu pit amb el teu pit de tant en tant, notar l'erecció acariciant la teva pell de la panxa, anaveu canviant de posició sobre el llit.
Buscant-vos amb trabquilitat però amb desig. Estirada tu, ell va començar a besar-te la boca i els petons van marxar cap a l'orella.
Petonets sobre d'ella i la llengua deixant-la tota molla. Escoltar el seu ale a la teva orella era excitant. Els petons van baixar entre el coll i la nuca cap a l'espatlla.
Podies acariciar els seus musculs tensats d'estar aguantant el seu pes. Els seus llavis van seguir baixant cap al teu mugrò i va iniciar el joc de petonets amb ell. petonts petits, petonts capturant-lo i alliberant-lo, tot això acompanyat amb el moviment del cos que tant era plenament amb contacte amb tu com lluny de tu.
El mugro va començar agafar forma i ell seguia amb el seu joc, d'estirar, besar mirar de posar-se tot el pit dins la boca, t'agradava i et deixaves fer.
El gland va aconseguir en una de les anaves i vingudes acariciar el teu sexe amb el seu buffff.
Ara ja era propietari de tot el mugro y no el treia de la boca succionant-lo amb força

Era el moment, "deixa'm un segon", vas demanar-li, et vas aixecar encara amb el body posat pero pits fora i els llavis vaginals sobresortint del body.
Vas correr fins a la maleta per agafar oli corporal comestible i vas tornar cap al llit i alla dreta sobre ell amb una cama a cada costat, et vas untar les mamelles de manera insinuant i vas buidar mig pot sobre d'ell.
"Despullat i untem" vas demanar-li, llavors et vas treure body i el vas tirar ben lluny.
Vas baixar cap al seu cos i us vareu començar a refregar-vos un contra l'altre.
Era una un mar de sensacions noves, els vostres cossos lliscant un sobre d'altre.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

abstracte

2 Relats

0 Comentaris

1264 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor