És moment de canvis

Un relat de: eRIc

És moment de fer coses diferents. No de viure per viure. És moment de fer allò que no esperen de tu. És moment de donar un gir. És moment de fer el que et proposis. És moment de deixar d'escoltar soroll i començar a escoltar paraules. És moment de dir, m'agrada passar-m'ho bé i puc passar-m'ho bé. És moment de canvis. És moment de saltar a qualsevol lloc. És moment de ser espontàni. És moment de ballar a descompàs. És moment de cridar allà on no s'acostuma a fer. És moment de tu. És el teu moment. El vols?
És moment de tenir esperances. És moment de trobar gracies noves als amics de sempre. És moment de conéixer gent nova. És moment de perdre la poca vergonya que et queda. És moment de deixar de donar les mateixes explicacions de sempre. És moment de tirar-te de cap. És moment de ser esbojarrat. És moment de ser tu. És el teu moment. És el moment.

Comentaris

  • És moment...[Ofensiu]
    natasha | 26-01-2010

    ... de fer les coses i no deixar-les per demà.
    Bon text amb bons propòsits.
    Et seguiré llegint
    Una abraçada

  • prespectives de tots colors![Ofensiu]
    perunforat | 10-06-2007

    M'ha anat pujant una cosa per la panxa a mida que anava llegint les paraules. ..L'has clavat!Justament els pensaments que tinc al meu cap moment rera moment. És com està en una muntanya russa, moments d'estar a d'alt amb un sensació d'eufòria, d'estat subliminal, desenfrè sense causa-efecte, sense més!Moments de sentir-se infeliç, sol, trist, poruc de qualsevol cosa, inclús de qualsevol petit obstacle quotidià que es converteix en una bola enorme que arriba com un cataclisme. La vida de cop es converteix en un espectacle raríssim on sembla que ho vegis tot com un esperit en pena...Però saps que crec?Crec que són moments per sentir-se viu, sentir que el passat t'atrapa sense escapatòria, saber que el present és plè de dubtes i el futur de pors infinites...
    Però un bon pessic, ja que el destí és sense poder aturar-lo, a vegades...pot ser una bonica pluja de desitjos...no?

    Raquel

  • Fem aquests canvis[Ofensiu]
    TITÀNIA | 16-05-2007 | Valoració: 8

    Hola Eric!

    Fa temps que la meva vida està estancada i pensava que era el moment de fer alguna cosa. Així que fem aquests canvis!

    Petonets