Erotisme fracassat, decepció?No pas.

Un relat de: aiguademar

Menjem maduixes, n'és el temps. He sentit a l'horta, que tens fam i menjes poc. Tinc una coseta dolça, de color vermell intens i amb una mica d'amargura, que sé amb certesa que t'agradarà. Juguem al "veo, veo" i mires d'esbrinar de què es tracta. Dona'm la teva mà, té lloc a la meva anatomia. No miris enlloc, tanca els ulls. Ho sents?Està calent i somrius. Descorda't aquest botó metàlic, que em posa difícil el meu joc. Ara sóc jo la que mira de conèixer la teva fruita del temps. Et sorprens, per tu tot això és nou, ets jove com jo, però inexpert com pocs.
M'agrada la teva ingenuitat, fa que jo pugui dominar la partida. He pensat, petit plàtan amb gust amarg, que perquè no provem de jugar una mica més enllà.
La nostra escalfor, els moviments exitants a sobre l'herba, tu i jo plegats, estirats l'un sobre l'altre, fora roba i fora enganys, tot a l'aire, provem llavors, de posar mel, sucre i fer una macedònia diferent?
M'encanta el soroll que fas, els teus gemecs són tant exitants. Sembles un animal ferit, com si tinguessis por de cridar. Treu l'eufòria i menja'm els pits. No tinguis por, fes-m'ho amb tots els dits!Ara no hi ha res que pugui aturar-nos, l'ansia és nostra, el control el porto jo i per molt que vulguis no pots parar. Has anat massa enllà, engendra l'amor a dins meu, l'estic esperant. La teva pressa per acabar, com si per això m'hagues d'agradar. Prent-ho amb calma petit plàtan amarg, tenim hores de joc, ansia de plaer, i ganes infinites.
Et llepo els genitals, puc sentir com et fos sobre el terra, he guanyat més punts encara. Et revoltes, m'agafes i em mossegues. Sembla ser que el plàtan inmadur, ha après ràpid i ja m'ha agafat el punt.
Ara m'alço, tot ha sigut una trampa.


Et despertes, ha sonat el despertador, ni jo tenc horta ni tu coneixes el joc.


Mires els llençols, i sobtadament ha vessat allò que no esperaves. Et mires i somrius, ha sigut tant satisfactori, fins i tot adormit un pot fer-se feliç.

Comentaris

  • força bé[Ofensiu]
    quetzcoatl | 07-12-2006

    Bé, no està malament; un bon inici. No m'acaba de calçar el joc de paraules més fruitós i "divertit" amb el to dur i una mica fred de la part més carnal; semblen dos estils per dos relats diferents. Però l'impuls que dus dins està molt bé, i el que comences a dominar pot tenir bons resultats.

    Endavant!

    m

  • No decepciones.[Ofensiu]
    angie | 10-01-2006

    Al contrari, m'ha agradat aquest relat jove però amb una manera d'escriure madurada.
    Té un to carinyós que encanta, maca.

    Besets,

    angie

  • hola bonica[Ofensiu]
    foster | 10-01-2006

    és un relat pensat i, per tant, té mèrit. Normalment estic en contra del recurs del despertar sobtat d'un somni com a desenllaç d'un relat, però en el teu cas el final no capgira el discurs sinó que el confirma i reafirma, donant-li un toc final encertat.

    felicitats, vas pel bon camí

    foster

  • Llibertat[Ofensiu]
    Carme Dangla | 09-01-2006 | Valoració: 10

    M'encanta la teva visió de l'amor i el sexe que coincideix en força coses amb la meva.
    Serà perquè tenim la mateixa edat?
    No coincidim pas en la forma d'expressar-ho, que potser jo no gosaria públicament. Per això aprecio més el teu atreviment i llibertat.
    Amb relats com aquest reivindiques una llibertat que la societat encara no reconeix, el dret a aprendre per una mateixa i al ritme que consideris adequat, el dret a convertir desitjos en realitats.
    És un plaer poder compartir aquest espai amb persones com tu.
    Una aferrada.

l´Autor

Foto de perfil de aiguademar

aiguademar

12 Relats

41 Comentaris

20073 Lectures

Valoració de l'autor: 9.39

Biografia:
16 anys, i tants moments...pocs si pens amb tot el que em queda, però per haver viscut tant poc, em sento satisfeta.
Formo part d'un petit indret de mar, d'una roca al mig del Mediterrani, Menorca, terra de tants i de tant pocs a l'hora.
Em passo les hores vivint la intenssitat de cada segon, aprofitant les oportunitats que em dona la vida, i d'altres que no s'em planten al davant, parteixo a buscar-les.
Espero formar part d'aquest món durant molt temps, i si algún dia marxo, que la meva visita hagi servit per alguna cosa de profit, pels que hi són o pels que vindràn.