Erotisme de Messenger

Un relat de: Toni Viadé i Moreno

M'encanta seguir la seva vida sexual i sentimental a llargs glops de xat. A ella també li agrada saber amb qui he dormit o amb qui somio quan sóc a la feina. Sóc capaç de cantar de memòria la lletra de la seva particular versió del "Corazón loco" i ella té l'extraordinària habilitat de posar títols als boleros que jo protagonitzo. Li dic que, pel que m'explica d'ells, amb l'Albert només hauria d'intercanviar-hi fluids i amb el Paco hauria d'anar més enllà. Em recomana, pel que em llegeix, que no em faci il·lusions amb l'Anna i que vigili amb la Mònica perquè, malgrat fugi dels meus llençols poc abans de l'hora de les explicacions conjugals, està totalment penjada de mi i que, de seguir veient-nos, convertirà la meva vida en una persecució de cotxes pels carrers de San Francisco. Intueixo, i així li faig veure, que amb el pesat que la bombardeja a SMS hi acabarà havent alguna cosa. Sap, perquè fa molt anys que intercanviem sentiments, que estic enamorat de la professora de ioga sense ni tant sols ser-ne conscient. Minuts abans de que soni el timbre de casa, em fa un mapa del tresor que em durà fins la perla de la caixera del super. L'endemà d'una nit de sexe dur, li explico perquè penso que el seu veí li va demanar de fer allò que només les més cotitzades estrelles del porno són capaces d'imaginar. Els seus mots cibernètics omplen de llum les meves tardes de pluja poruga i els meus acudits teclejats buiden de penes les seves nits d'insomni. Som així; amics, només amics capaços d'abraçar-se les nueses sense moure's de davant l'ordinador, millors amics respectius que prenen el cafè amb llet i llegeixen les noticies sense compartir cafeteres ni dominicals.

Avui m'he despertat d'hora i, sigil·losament per no despertar els ulls verds que ahir no van acabar la peli llogada, m'he endollat al Messenger per explicar a la meva amiga confessora els petons de caipirinya i les carícies de marihuana que he estat intercanviant tota la nit amb la panotxa que encara abraça el meu coixí.

- BestAmic1973@hotmail.com : "Iniciando sesión...."

- BestAmiga1975@msn.com : "No Disponible - Vuelvo en seguida"

Arrossegant solitud, me'n torno al llit on, de aquí poc, faré veure que dormo mentre la preciositat pèl-roja vestirà la seva pell pigada, oblidarà una arracada sobre la tauleta de nit i marxarà sense pentinar-se. Llavors m'aixecaré, em prepararé un cafè, m'endollaré de nou al Messenger i esperaré que hi aparegui la meva amiga de l'ànima. Estic segur que aquesta nit també l'ha passada descobrint un cos nou i em moro de curiositat de saber que tal li ha anat. Calculo que tardarà vint-i-dos minuts en connectar-se . Ho sé perquè és el temps exacte que es tarda d'anar de casa meva a casa seva un diumenge sense trànsit. Un diumenge sense trànsit en que decidirem no recordar els noms dels nostres darrers amants.

Comentaris

  • Molt d'actualitat![Ofensiu]
    mimí | 04-10-2007

    I bona historia, conmovedora, saps explicar el que senten les persones i un final bó, que mostra que a pesar d'estar supermega conectats tots per l'internet, podem estar molt sols.

  • segon comentari[Ofensiu]
    ATZAVARA | 03-10-2007

    M'encanta llegir un final com aquest!
    després d'enviar el primer comentari, l'he tornat a llegir....
    La ultima frase li dona sentit a tot.

    Atzavara

  • pels amics de tardes plujoses....[Ofensiu]
    ATZAVARA | 03-10-2007

    guau!
    m'agradat!
    espero haver entés bé el final.....
    real!
    una airejada d'Atzavara!

  • Arbequina | 03-10-2007

    Pfffff... uquè recaragolat i genial m'ha semblat el final. Collons, m'ha deixat com: no pot ser, no l'entenc i, malgrat tot, sembla tenir sentit, torna-hi.
    Hi he tornat, l'he entès, i m'ha semblat molt i molt bo.
    El relat en sí ja està molt ben parit, però el final el tanca de la millor manera.

    Una salutació.

    Arbequina.

  • Puc veure fins i tot el definitiu despertar cibernètic..[Ofensiu]
    Ahmaranta | 24-09-2007 | Valoració: 10

    ...a ambdos costats de la pantalla.
    Bestamiga75@hotmail.com "Hola preciós, no em preguntis com ho sé, però em penso que em sentaran de meravella les arracades que s´ha deixat la teva última conquesta a la tauleta de nit..."
    Farà un click en "enviar" i segurament després de la dutxa es pentinarà somrient.

    -jeje, te l´he destrossat?-

    Que bé que escrius, ets un geni.

    Ah.

  • Breument[Ofensiu]
    Nidlia | 22-09-2007

    Eps...

    Cada dia escrius més bé.

    Només una pregunta...: aquest dos no tenien webcam????

    Cuida't".

  • Molt bé![Ofensiu]
    capici | 22-09-2007

    Ei!! El que més m'ha agradat és el final. De debò que ho fas molt bé això. Vaig a llegir els altres relats.

  • Bon exercici...[Ofensiu]
    rnbonet | 22-09-2007

    ...d'estil i de fets realitat amarga, irònica, i potser més freqüent del que ens pensem.
    PS. És el primer que et llegeix. Vaig per un altre!