Eròtica ensucrada

Un relat de: Puça

*Ell*

7.15 hr.

Aviat, massa aviat per estar llevat i a punt de posar-se a treballar. El sol treu el cap per la finestra. "Bon dia a la vil.la del pingüí!!!" diria ella, li diu tot sovint, només per fer-lo somriure una mica.

AaAaAaAaAHhHh! (un badall)

"Quina mandra!" - pensa. Es troba cansat, fa dies que dorm poc.

Decideix començar la jornada. Rebusca entre un munt de papers, escampats per damunt la taula, aquell full que li ha de dir si les coses han sortit com tocava o si haurà de continuar provant.

"?????"…

Una nota escrita a mà, en un bocí de paper de color verd.

"Si el cansanci i l'obligació
t'han fet entrar en raó
i estàs fart de la rutina,
vine'm a buscar"

No cal buscar-hi un nom, coneix perfectament aquesta lletra.

*Ella*

7.35 hr.

"Bufff… quina son, no me l'he tret del cap en tota la nit".

Des que els seus càlids ulls van arribar per apagar el fred de l'hivern, que se n'ha anat enamorant poc a poc. A mesura que la seva amistat creix i la confiança, les bromes i els somriures augmenten, augmenta també el nombre d'hores de felicitat que uns minuts amb ell poden suposar.

Va pel passadís, fosc. Veu un focus de llum a través de la porta translúcida. Ell és a dins, treballant. Fa un parell de dies que li va deixar la nota i de moment no n'ha sabut res. Veu les seves esperances esvaïr-se i la por, de perdre el lligam que els uneix, l'angoixa. Malgrat tot decideix entrar a dir bon dia, a intentar fer veure que no ha passat res, que tot està com sempre.


*Ells*

-"Bon dia a la vil.la del pingüí!"
-Hola!
-Uuuuuiiiii quina cara!
-Buf… quina son…
-Diga-m'ho a mi…
-Jejeje
-En fi, només venia a saludar, me'n vaig a classe que faré tard !
-Vinga xiqueta, que vagi bé !
-Igualment !

(Ella : « bufff… quina conversa tant seca »)

-Espera!
-Digues…
-Jo… res…
-Bé doncs… marxo… vagi bé!

Ella surt poc a poc de l'habitació, esperant qui sap què. De sobte ho sent, té el seu alè clavat al clatell. La recorre un calfred, nota les seves mans grans sobre els seus braços nuus i freds i la calidesa de la seva respiració.

-La he llegit, la nota - li diu mentre la estreny amb força.

Ella es gira intentant dir quelcom, però ell no li dona temps, acosta la seva cara a un mil.límetre de la seva i li clava aquells ulls que la hipnotitzen. I ja no cal dir res.

Un petó suau, fregant els llavis. Ella tremola. Es desempallega de tots els trastos que duu i s'hi abraça. La seva abraçada és infinitament càlida. I les boques es tornen a trobar, ara amb força, mossegant els llavis, traçant camins amb les llengues.

Ell li besa el coll, li recorre a petons. Ella es nota humida, el cor a punt de sortir-se del pit. Samarretes fora! I ell tanca la porta. Se la mira amb desig, fa temps que esperava aquest moment, però necessitava la nota, la guspira per encendre la flama. L'enlaira i la col.loca al voltant de la seva cintura, vol sentir-la arrapada al cos. S'embriaga de la seva olor, que no és de perfum ni colònia, només la seva olor. Es desfà del sostenidor, mentre ella riu, nerviosa i alegre. La seu sobre la taula i es miren, es miren refrenant per uns instants la passió i les respiracions s'acceleren. Li acarona els pits, suaument, i en un instant els mugrons estan durs. Ella se sent inundar-se, no pot esperar més a tenir el seu cos acoblat al d'ell. Li descorda els texans i ell fa el mateix amb els seus. Ella passa els dits per la pell d'ell, just per damunt de la roba interior. Aquests pel.lets rossos que el recobreixen, l'exciten encara més. Es tornen a mirar i ja no s'ho pensen. Es treuen la poca roba que els queda, l'últim impediment. La verga d'ell està totalment dura, preparada, desitjant-la. Li acarona les cuixes mentre les separa, somriu. La penetra. Poc a poc, amb lentitud, amb suavitat. Ella el mira somrient, demanant més. Ell continua, augmentant el ritme, respirant el seu alé, la torna a enlairar, enganxada a la cintura. Ara contra la porta, que sembla haver de cedir amb tantes embranzides i gemecs. A cau d'orella, "deixa'm fer a mi" li diu ella. El fa seure a la cadira i ella seu damunt d'ell. Baixa molt poc a poc, fins al fons i torna a pujar amb la mateixa calma. I així una vegada i una altra. Ara és ella qui porta les regnes i els batecs marquen el ritme. Petons, mossegades, carícies, mirades, llengues. Es miren, saben que està a punt. Un últim moviment i arriba l'orgasme, coronat per un gemec d'éxtasi. Ara que han unit les ànimes, res els pot separar.


Pip-pip-pip-pip-pip-pip

Maleït despertador!






Comentaris

  • Comentari de l'autora[Ofensiu]
    Puça | 20-05-2006

    Vista la resposta estranya, crítica i valorativa al text, m'agradaria fer unes aclaracions...

    En primer lloc, el guionitzat és exprés, pretén ser un relat molt gràfic, molt molt visual. D'altra banda cal tenir en compte que és relativament autobiogràfic i la frase desexcitant "bon dia a la vil.la del pingüí" és verídica, real i una costum habitual entre els dos protagonistes. I per últim la part del somni és només una manera d'expressar que tot plegat és una fantasia, que voldria fer-se realitat però de moment es queda en somni.

    Dit tot això, gràcies pels comentaris favorables i desfavorables.

    Petons

  • comentari[Ofensiu]
    qwark | 18-05-2006

    Certament, la concentració de glúcids frega en alguns moments la saturació, però tampoc arriba a precipitar. Ja sabràs que quan la temperatura augmenta, la solubilitat també ;)

    No sé si és intencionat però en alguns moments sembla que estigui pensat com un guió de cine més que com un text propiament literari. Per exemple quan dius:

    "
    "?????"...

    Una nota escrita a mà, en un bocí de paper de color verd."

    Sembla que ens haguem d'imaginar la càmera enfocant el tros de paper.

    En general, la narrativa és àgil en quasi totes les fases del relat i el final té una certa quimíca. Això sí - una opinió personal - desexcita una mica pensar en una protagonista que comença els seus dies dient "Bon dia a la vil.la del pingüí!".

    Una qüestió tècnica, no em facis gaire cas però diria que els pronoms es poden apostrofar ("La he llegit" -> "L'he llegit").

    I això que t'han comentat a baix, és cert que el recurs del somni pot treure una mica d'intensitat a la història (ah, però així, no era de debò?) però també té una certa gràcia si s'aprofita per generar altres possibilitats narratives.

  • Com pujar una escala......[Ofensiu]
    escaldot | 30-04-2006 | Valoració: 10

    Legir-lo ha estat com pujar una escala, un graó rera l'altre fins arribar al terrat on hi havia les millors vistes.
    Per cert, en el terrat m'he menjat un gelat de llimona i maduixes.
    BONISSSIM !!!!
    UN PETONET.

  • aquest cop...[Ofensiu]
    Capdelin | 29-04-2006 | Valoració: 10

    has deixat la poesia i has "penetrat" en el món del relat eròtic... ensucrat?
    t'has expressat bé, amb tota mena de detalls i amb una escenografia inicialment original... potser sí que lo del despertador desencisa al final...
    també ets donosaure parlant de sexe!
    ptons i una abraçada!

  • Sardaukar | 28-04-2006

    abans ho hagués dit

    just comento i rebo el mail de que han publicat els relats xDDDDDD

  • hola![Ofensiu]
    Sardaukar | 28-04-2006 | Valoració: 9

    és preciós!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O

    Molt maco i molt dolç! M'ha encantat!


    A banda que la manera d'escriure està molt bé. No recarregues, res malsonant, presentes bé els personatges i les situacions...


    Això si, t'he de fer una petita crítica... ;)

    Elimina la línia del final i el relat guanya un 300% xD
    És molt lleig el "recurs" aquest del somni, sempre deixa un regust com d'haver estat enganyat...
    A banda d'això, la idea de llevar-se i trobar una nota és molt bona! I dóna molt de joc.


    Jo vaig pujar 2 relats, un d'ells eròtic, aquest diumenge passat i encara no estan publicats :'(


    ki6!

Valoració mitja: 9.67

l´Autor

Foto de perfil de Puça

Puça

33 Relats

91 Comentaris

38432 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Fa 21 anys que vaig nèixer a la ciutat de Barcelona. Ara en fa ja 4 que estudio química... i cada any, cada moment, cada il.lusió, cada sentiment, els intento reflexar als petits relats que deixo per aquí de tant en tant, quan l'inspiració decideix visitar-me.
Espero que us agradin.

Una abraçada!

Per a més informació... a_bon_ramos@hotmail.com

www.fotolog.com/kukuso