Entrecreuant desitjos

Un relat de: Somiador

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

00h26
La Surinya, talment com si una visita hagués de rebre aquell vespre, prepara el saló per a una velada plena d'erotisme i sensualitat. Encara perviu l'essència de l'estiu, fa calor, la Surinya obre la persiana per a que entri el lleuger aire de la nit que es desfà en el tímid moviment de les roges cortines de vellut. Contrast d'aire del carrer contra la calor de somni de les espelmes rosa que rodegen el modern sofà beix. Transcorren els minuts i la Surinya no rep cap visita. Sola. Però aquella nit havia de ser eròtica i sensual. Vestida, ella, amb una peça de roba considerada vestit de nit de color negre amb lluentons, juntament amb unes botes altes de pell que suggereixen aspredat. Agafa les claus i s'endinsa pels carrers amples del centre de la ciutat.

00h54
La Surinya camina segura d'ella mateixa, amb les espatlles rectes i amb la mirada perdent-se en l'horitzó de la Gran Via. Molta gent transitant per aquella destinació, això sí, amb un ordre i tranquil·litat absoluts digne d'admirar. La Surinya no té cap pressa, no ha quedat amb ningú. La nit és seva. Ella és la protagonista. De sobte, decideix canviar el trajecte i es fica al casc antic a través d'un carreró fosc i estret que, a mesura que avança, una forta pudor a pixum s'apodera d'aquell mal ambient de pel·lícula de terror no adequat per a l'atractiva vestimenta de gala d'ella. Enmig d'aquell carreró mancat de lluminositat, la Surinya queda atònita davant una imatge nova per a ella. Un home està fent una fel·lació a una ximeil. Una ximeil de verga enorme i dura. Una cigala que qualsevol femella desitjaria tenir entre mans. A l'home se li veu entregat en la seva tasca, concentrat en buscar la llet de la seva amiga. Ella, però, sí s'adona que els observen i no s'enfada, sinó que gaudeix més encara i no li diu res al seu amic. Ella, la ximeil, concentra la mirada en la Surinya, la qual no té clar si hauria de marxar o participar en la mamada. La mirada de la desconeguda sembla reflectir ganes d'una llepada a dues boques. No gaire convençuda, la Surinya, s'hi acosta, es queda bocabadada mirant com de bé la mama el noi. Ell es treu un moment la verga de la boca i, amb un somriure descarat, convida la visitant a llepar també aquest gran membre. I gairebé sense dubtar-ho més, agafa el l'estaca ben fort i se la fica de cop dins la boca. Tota sencera, només deixant fora els testicles. La ximeil es pessiga les tetes mentre ella juga amb el gland. Passant la llengua pel gland entén ara la Surinya el gust que passaven els dos. Es tracta d'una verga ben cuidada, arreglada i perfumada. Una de les millors cigales que ha testat mai la Surinya, sens dubte. I la ximeil ja no pot més i ejacula dins la boca d'ella, sense avisar li omple amb una exageració de correguda, però que dominada per la calentor, ella s'empassa tot el que pot. Llavors per a acomiadar-se, home i ximeil li fan un petó als llavis i desapareixen en la penombra del trist carreró.

01h23
«No puc creure allò que els meus ulls veuen. Són entre vint-i-cinc i trenta homes, tots amb edats inferiors a trenta-cinc anys, drets, nus i masturbant-se (cadascú la seva) enmig de la Plaça Major i portant una mena de màscara de color negre que tapen tan sols la zona dels ulls. N'hi ha que van depilats, en major o menor grau. N'hi ha, inclús, que van amb el pubis retocat, però sense arribar al rasurat complet. A mi, particularment, em solen agradar amb pèl pel cos, encara que tampoc no suporto l'excés. Quant als genitals, millor si se l'arreglen, així puc mamar-la en bones condicions. Tots ells estan col·locats un vora l'altre, sense arribar a tocar-se, disposant una perfecta línia horitzontal. Tímidament, encara que morbosament per dedins, em situo en el centre de la filera amb una distància d'ells prou mínima com per a poder observar i apreciar cadascuna de les vergues. Vergues molt diferents l'una de les altres. Llargues, de més curtes, algunes massa gruixudes, d'altres més primes... però totes comparteixen uns trets: estan dures, erèctils i em posen catxonda.

No sé si són gais, em veuen ansiosa admirant les palles i no em diuen res i tampoc no s'acosta cap d'ells cap a mi. Potser es tracta d'un ritus i tinguin prohibit follar amb una tia. M'apujo el vestit i em baixo el meu tanga rosa, tot això sense moure'm del lloc i sense deixar de mirar les vergues. Sobretot no deixo de contemplar i gaudir la d'un noi jove, d'uns vint-i-quatre anys, de cabells negres i barba de dos dies. Em posen les barbes de dos dies. No és gaire musculós, però tampoc no sembla descuidar la sessió de gimnàs diària recomanada. I com maneja el manubri! És espectacular veure com la mateixa acció del puja-baixa és totalment diferent a cada noi o home. No em fixo en aquells que no se la pelen amb paciència, que sembla tinguin pressa per a corre's i no gaudir gens del moment, com si no sentissin cap estima pel seu membre, amb les alegries que pot donar! És clar que aquells que se la toquen sense gràcia i lentament tampoc no m'atreuen, així no em calenten gens ni mica. Però aquest noi, "el deixat", aquest sí que sap com cuidar-se i produir-se plaer a sí mateix. No corre ni tampoc no demora la marxa. Jo penso que un noi que es masturba tan bé a ell mateix, ha de saber tractar com ningú a una dona dins el llit. Ell segur que no es queixa ni posa excuses quan ha de realitzar sexe oral a una noia. Segur que gaudeix tant rebent com donant. Sí. Com m'agradaria que ara explorés amb la seva llengua el meu conyet mullat.

Em trec del tot el tanga, ja feia el ridícul amb els genolls gairebé topant-se de la mala postura que estava agafant. No han mostrat cap senyal de somriure, però estic segura que per dintre se'n riuen de mi. Agafo el meu tanga rosa i l'estrenyo en la meva mà esquerra fent un bony d'ell. Estic cada cop més mullada. Passo el tanga per sobre el meu cony. L'ensumo. No sé si és gaire corrent ensumar la teva pròpia essència femenina, però a mi m'excita un munt notar l'olor del desig que ha provocat el meu sexe.»

19h15
«Envoltada d'escuma i bombolles, em relaxo. Sento recórrer pel meu cony una sensació d'estímul que, gràcies a les bombolles, només un dit necessito fer servir per a arribar al clímax. Un clímax que sucumbeixo deixant anar la meva orina allà mateix, a la banyera del súmmum autosatisfactori. Ja més relaxada, em rasuro el cony per complet. El deixo tan suau sense pèl púbic que fan ganes de tornar-se a masturbar. Però no ho faig, em contenc, penso que seria excessiu i de nimfòmana tornar-se a fer un dit. En comptes d'això, surto de la banyera, m'enrotllo la tovallola rosa, m'eixugo els cabells, em pentino com puc i em poso un moníssim tanga brasiler sense costures, de licra, també rosa per a anar conjuntada, tot i que no em vegi ningú.»

19h39
«A la meva cambra tinc un esplèndid mirall de cos sencer. Sense tovallola, em miro el cos quasi en conill. Presto especial atenció als meus pits, avui me'ls noto més erts que mai, estan preciosos. Em pessigo els mugrons i responen posant-se durs. I ara em veig així, en tanga rosa i amb els mugrons suplicant ser llepats. No obstant, sento una sensació estranya, com si el reflex del mirall no fos jo mateixa, sinó una altra noia. Una preciosa noia de cabells castanys fins a les espatlles, d'ulls blaus verdosos, no massa alta, de tetes no massa grosses, però respectables. I m'atreu sexualment, em fan ganes de menjar-li els mugrons a poc a poc.»

La Surinya sent desig sexual contemplant-se a ella mateixa en el mirall de cos sencer situat a un escàs metre del seu armari de tres portes i sis calaixos. Vestida tan sols amb un tanga brasiler de color rosa, la Surinya no pot evitar la duresa i fermesa dels seus mugrons. Per molt que es mira en el mirall, no s'hi reconeix. Ella observa una noia més guapa i amb millor cos que ella. Mira aquest reflex lascivament, no pot contenir-se per més temps. Estreny amb delicadesa els mugrons erts. Es llepa dos dits de la mà dreta que paren a la teta esquerra i viceversa. Tetes firmes i mugrons durs i lleugerament mullats.

19h51
Sense deixar de mirar la desconeguda reflectida en el mirall, la Surinya s'estimula ara els lòbuls de ses orelles amb molta calma i suavitat amb l'ajut de dos dits en cadascuna. Tot i sentir-se relaxada amb aquest tocament, es torna a llepar els dits i amb la saliva experimenta l'inici d'un recorregut de plaer difícil de descriure. Ràpidament, es dirigeix cap al moble bar a enxampar una ampolla de tequila i un parell de rodatges de llimona, ja preparades per a aquestes situacions, dins la nevera. I d'aquesta manera, amb el tanga rosa mullat transparentant els llavis del cony, ampolla de tequila en mà esquerra i llimones en mà dreta juntament amb una cara de catxonda perduda, torna a sa cambra i es tomba damunt el llit sense tenir temps (ni mans) per a separar l'edredó lila amb floretes verdes i blaves.

La finestra és mig tancada tan sols, potser el veí adolescent del davant pot veure-la, però això li afegeix un punt més de picardia a la situació i la deixa com està. La Surinya, quan és a punt de fer el primer glop de tequila, s'adona que li manca la sal i no sap si sortir corrents a cercar-la. Però no, ja tenia aconseguida la posició ideal per a masturbar-se. Obre el calaix d'enmig de la tauleta i agafa un condó de gust a melicotó. El treu del seu embolcall i pensa algun objecte gruixut i dur que tingui a prop per a posar-li. Mira dins el seu estoig de maquillatge: llapis d'ulls, pintallavis, perfilador, barra de cacau... cap no és suficient per a simular un membre viril. Desesperada per tenir alguna cosa per a ficar-se dins la boca, no té més remei que visitar la cuina. Allà agafa un cogombre i ja de pas la sal que li faltava. Quan torna davant el llit, repassa que ara no li manqui cap utensili per a la realització del goig i del vici. Preparada. Es treu el tanga deixant-lo llençat pel terra i es tomba al llit apuntant els mugrons cap al llum en forma de diamant d'aspecte
de rombe que reflecteix un fúcsia sinuós.

Com a preliminars, es fa un massatge als cabells que la torna boja com una gateta en zel. Però la gateta no té gatet a mà per a alleujar la calentor, així que s'haurà de masturbar amb un cogombre amb condó de gust a melicotó. Abans, però, d'intentar penetrar-se aquest fruit de considerables dimensions de llargària i amplada, li col·loca el condó excitant-se amb la duresa i fermesa que palpa i se'l fica a la boca. La Surinya ha mamat vergues molt grosses, però no cap com aquesta. Li és impossible xuclar ni tan sols fins a la meitat. És enorme. Totalment entregada es fica tanta verticalitat com pot suportar sense que li produeixi arcades. Mentre mama amb tot convenciment, s'estimula el coll amb una mica de perfum estenent-lo i massejant-se lentament. Un perfum, que li regalà el seu ex pel dia de cap d'any, suau i delicat que transporta a un ambient florit, de calma i relaxació. Per a rematar la jugada, encén la ràdio i sona un CD de música chill out.

La Surinya no s'ha oblidat pas de la noia que la mira des del mirall i xucla el cogombre observant-se. Recorre la llengua pels costats. Gaudeix. I s'adona que el cony ha estat tacant l'edredó. Tant se val. I deixant superats els preliminars, introdueix dos dits, llepats prèviament, dins la figa mullada. Rasurada. Suau. Llesta. Llesta per a ser penetrada per aquest cogombre que fa por. Només introduint la punta, la Surinya ja exclama en un crit que ha pogut sentir perfectament el veí adolescent del bloc de pisos de l'altre costat del carrer. Per molt calenta que està, no cau en l'errada d'intentar penetrar-lo sencer, encara manté el sentit comú, no descartant però, la possibilitat d'arribar a la meitat del monstre verd amb gust dolç. Agafa l'ampolla de tequila i, sense necessitat de got, beu un glop, llepa la sal i mossega la llimona. El gust amarg del cítric estimula el seu sexe i accelera el ritme de la masturbació. Es treu un segon el cogombre del cony per a xuclar-lo quasi mossegant-lo.

01h35
«Llenço al terra el meu tanga rosa borratxo de la meva essència i em situo davant la meva verga preferida, la del "deixat". Tinc ganes de degustar-li la cigala. Em mira i distingeixo uns ulls de color mel, però tot d'una perd de nou la mirada en l'horitzó. Aquest fet fa que torni a pensar que es tracti d'un ritual molt estrany. Miro a la meva esquerra, miro a la meva dreta. Res. Cap d'ells no s'ha corregut encara. Torno a concentrar-me en la verga que tinc al davant i em disposo de genolls admirant-la, deixant la boca quasi a punt per a llepar el gland. Em fico dins la boca dos dits de la mà esquerra i dos de la dreta es capfiquen al meu cony. Xuclo els meus dits com una puta i em masturbo com una adolescent en zel. Com una calentapolles vull cridar l'atenció dels presents i sobretot, és clar, la del meu masturbador estrella. Però no hi ha manera que s'immutin. Començo a gemir. Uns crits de plaer que reboten per tota la plaça creant una perfecta acústica. Gemego exageradament ja que la meva finalitat és que tots aquests mascles es girin cap a mi, que delegin follar-me allà enmig. Caic de cul i quedo tombada amb les cames doblegades aferrant ben fort els peus al terra com volent posar-me dreta i ja són tres dits els que exploren la meva figa. Accelero el ritme dels dits. Amb la mà esquerra m'estimulo el clítoris i m'obro completament de cames deixant el cos relaxat concentrant-me tan sols en la masturbació. Tanco els ulls. Ja no m'importa si em miren o no els nois, dubto que ho facin. Ara estic vulnerable i sense defensa, ara és quan algun d'ells s'hauria d'aprofitar de mi... Vull que s'acostin dos o tres i em violin allà enmig. Gemego. Crido intensament.

Acosteu-vos a mi, mascles plens de semen. Estic sedejant. I sento un membre que intenta penetrar el meu cul. No obro els ulls, deixo que la verga s'injecti dins el meu anus. Sí! Per fi un d'ells es deixa anar pels instints baixos entre home i dona! Noto que li costa introduir-la, voltejo el cos deixant el cul ben a la vista, em disposo a quatre potes. Abans de tornar a clavar-me-la em fa un petó negre. Passa la seva llengua pel meu anus així com si estigués menjant-me el cony. Que bé ho fa! I me la fica pel cul. Me la fica bé, no em fa mal, m'agrada. Gemego. Em folla amb agilitat i destresa, no perd la concentració, en sap de sexe anal aquest home. Per la textura i forma del seu membre intueixo que és un home dels més grans de la trobada. I es nota en la seva manya per a fer sexe anal, no li fuig en cap moment la seva verga curta, però gruixuda on se li marquen perfectament les venes i les noto en el meu anus. Em goteja el cony una barbaritat. Un nou gland comença a investigar la meva figa. I me la clava de cop. Una doble penetració no consentida, però a la qual no li poso inconvenients perquè estic catxonda, força catxonda. Crido. Aquesta cigala és llarga i prima, no em fa mal i es compenetra de meravella amb la verga de l'anus. El contacte dels meus colzes amb el dur i fred terra de la plaça comença a manifestar-se negativament, em fan mal, necessito canviar de postura. Deixo la postura de gosset i em tombo com estava a l'inici, estirada i relaxada sense obrir en cap moment els ulls. La verga que havia estat explorant l'anus es fica ara dins el cony. De l'altra ara no hi ha ni rastre. Em folla. Gemego. Aquesta cigala sí fa una mica de mal, és massa gruixuda. Crido. Reapareix la verga magre dins la meva boca. Li mamo com puc. Té uns pèls dels testicles massa llargs que m'estan fent pessigolles a la galta i em provoca un lleuger riure que tot d'una s'acurta amb els crits i gemecs que he d'expulsar a causa del seu company. No obro els ulls. La cigala prima surt de la meva boca. El propietari es retira de mi per a ejacular en el terra. Sento el seu respir agitat de satisfacció i sento els seus peus que fugen corrents. No sabré mai a qui li acabo de mamar. L'altre home també deixa de penetrar-me i em dóna la mà per a aixecar-me. Obro els ulls i veig acostar-se a tota la resta de nois. Sense desordenar-se, es col·loquen vora de mi disposant un cercle. Cap no s'ha llevat encara la màscara. Sembla que el que m'estava follant és el líder de tots, el que mana. La verga curta i gruixuda és la que decideix per sobre la resta pel que veig. El líder s'assegura que tots estiguin col·locats en el seu lloc, que el cercle sigui perfecte. Només s'expressen amb gestos, no se sent cap paraula. Jo començo a notar-me nerviosa, m'estan tancant l'espai per a poder fugir. No sé què pensen fer-me, però jo m'ho he buscat, jo hauré de pagar les conseqüències per haver entrat en un joc en què no he estat convidada. Jo he desviat el ritus a causa de posar-me calenta amb la imatge de les vergues masturbant-se. Acorralada, gemego, però ara no de plaer, sinó de suggestió de no saber què es presentarà a continuació. Totes les vergues em senyalen amb els glands mullats i rojos. El líder em fa seure de genolls, no m'atreveixo a portar-li la contrària. Amb senyals, el líder decideix que és moment de tornar-se a agafar els fal·lus i pelar-los. Es fan la palla amb molta decisió i rapidesa. Ho veig venir, volen acabar damunt meu. D'acord, m'ho he guanyat, correu-vos en mi. I, en efecte, fan amb mi un bucaque. Ejaculen tots en la meva cara.»

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer