Entre pizzes, tenalles i classes de Pilates

Un relat de: crohnic
Sona el timbre de la porta. La Laura obre i recull la pizza quatre estacions que ha demanat. Tan bon punt dóna l’esquena al repartidor per tal d’agafar el moneder que guarda damunt el moble del rebedor, sent com una mà grapeja el seu cul. Amb molta delicadesa, percep com aquesta s’esmuny entre les cuixes sense que ella faci res per impedir-ho. Alhora, nota com amb l’altra mà, l’home subjecta amb desig un dels seus voluminosos pits. Ella es deixa palpar, està massa excitada per posar fre a aquell joc luxuriós. Acaben fent l’amor tres vegades fins que l’home, exhaust, no dóna més de sí.


El Pere acaricia repetidament els pits de la Laura amb l’esperança de percebre un estímul per part seva que l’encoratgi a continuar. “Pere, ara no!”, el reprèn la dona mentre, amb un gest manifest de refús, es tomba cap a l’altre costat de llit. Li sap greu pel seu marit, però com de costum no en té ganes. A la Laura, fa temps que li costa dormir a causa d’aquell sentiment de culpabilitat que la turmenta cada nit. Malgrat estimar amb bogeria el seu espòs, ha perdut totalment el desig sexual.

Se sent bruta i culpable. Avui ha fet l’amor amb un repartidor de pizzes, el dilluns amb un lampista i el dissabte amb un professor de Pilates. Es pregunta com és capaç de posar-li aquelles disfresses al seu marit per tal de poder seguir mantenint-hi relacions sexuals.

Amoïnada, la Laura es gira de costat i l’abraça. No pot deixar de martiritzar-se mentre observa que ell tampoc pot dormir. “Com s’ha de sentir el pobre Pere?”, pensa dintre seu. Amb tota seguretat, la culpabilitat de la dona desapareixeria si sabés que la causa de l’insomni de l’home no és pas aquella humiliació sinó l’ànsia perquè arribi l’endemà i així poder satisfer les seves indefugibles necessitats sexuals. De fet, després de deu anys de matrimoni, la Laura hauria de saber molt bé que el Pere sempre ha pensat poc amb el cap i molt amb l’entrecuix.

Comentaris

  • Més comú del que sembla[Ofensiu]
    Llorenç Garcia | 29-04-2012 | Valoració: 10

    Entre moltes parelles és comú, sobretot entre matrimonis que continuen units més per rutina que per una altra raó, mirar cap a una altra banda pel que fa a la infidelitat de l'altre. Trobe que en la majoria dels casos ni tan sols arriben a sentir ja culpabilitat perquè acaba sent un joc dominat per ambdós. Interessant reflexió, en tot cas.
    Una abraçada valenciana,

    Llorenç

  • No en tinc ganes[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 21-04-2012 | Valoració: 10

    Fantàstica reflexió Crònic, molt actual i molt sincera. És un problema que existeix, que ens envolta i molt silenciat, també. L'has escrit amb maestria, realisme i detallisme concret. Somnis i realitats barrejades per a sobreviure. Una forta abraçada.

    Aleix

l´Autor

crohnic

43 Relats

273 Comentaris

192296 Lectures

Valoració de l'autor: 9.85

Biografia:
Potser seria hora que actualitzés la biografia ja que no la tocava des del dia que vaig començar a penjar relats...
Nascut als 80 i aficionat al bon cinema, la música (els meus gustos són variats, tant m'agrada la música heavy com els cantautors catalans), el Barça, la muntanya,... Enamorat de Girona i d'escriure (llàstima que no sempre es disposa del temps necessari per fer-ho) i orgullós de ser català...
Però bé, continuo pensant que parlar de mi no és important, prefereixo que parlin els meus relats... De totes maneres, amb major o menor mesura, crec que els relats sempre et donen algun indici per saber com és la persona que els ha escrit...
Gràcies per llegir-me i comentar-me...
Salut i relats!!