Entre extranyes veritats

Un relat de: Bonhomia

Passen les hores i jo no et tinc. Tot i que fossis aquí no et tindria. Em sento malament perque m'agradaria tenir-te encara que fos per la força. Quin horror quan penso això! Però no em sento culpable. La vida m'ha donat patades, com a tothom, i no em quedaré de braços creuats veient com passa tot. Me n'adono que estic malalt d'amor però no ho puc evitar. Jo no sóc dolent... però els meus pensaments em dominen. No vull ni fred ni calor, ni cap droga ni cap tranquil.litzant: només a tu.
És difícil contemplar la vida des d'aquesta perspectiva. A més, perdo forces. Sé que el meu somni segurament no es materialitzarà, però sóc tossut. Tot és gris perque no hi ets. Buscant remei a aquesta tortura he trobat passadissos secrets. No porten enlloc, però són un bon refugi. Es tracta d'aprendre a viure sense tu. És una bogeria però a la vegada és l'única sortida. I dic que és una bogeria perque no em sento capaç de fer-ho.

Noia misteriosa...
per què t'escapes?
És clar...
Jo simplement t'ho demano tot,
i tu simplement no em pots donar res.

Cada dia m'assento a les portes de l'infern a esperar, després m'adormo i em torno a despertar al mateix lloc. Són les portes de l'infern perque s'hi viu amb angoixa, sense gairebé esperances, i t'hi pots morir, esperant.
Ja sé que tot això sona una mica violent, però són les meves defenses. No em puc anar arrossegant tot el dia i després demanar-te caritat, encara que la sensació no és gaire diferent. Però almenys t'he conegut, t'he trobat, i brilles tant que a anys llum puc contemplar els teus moviments en la foscor, com balles al cel estrellat entre melodies exòtiques que fan pensar que tot això no és de veritat. Però resulta que és de veritat.

Comentaris

  • Lluita o renunci?[Ofensiu]
    ESTEL | 02-07-2008 | Valoració: 10

    Quan es coneix a una persona tant especial, per lo diferent, per lo ple, per lo que flueix d´ell o d´ella, uffff ......
    Diuen que l´amor és cec, però jo no ho crec, enamorada o no, sempre he vist a la persona, i m´agradat amb els seus defectes o mancances. Però quan coneixes a una persona que té llum pròpia, que tot el que fa t´encanta i que t´enamores bojament, què difícil és sentir-te bé, sentir-te satisfet, De vegades pensaràs que sí, que simplement pel fet de conèixer-la, però en realitat sempre es vol més i més, I si aquesta persona no et demostra el seu amor, millor oblidar-se per sempre perquè si no et desfàs per dintra

    De vegades és amor o es transforma en obsessió

    un petò

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

515373 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.