entre el tacte dels teus dits... (tema: Passió)

Un relat de: Lídia Raventós Rigual

Com em mirava, com em tocava, com descabellava els meus cabells rossos. Les seves mans tan aspres i tan sedoses alhora, perseguint les corbes del meu cos nu, mentre la seva mirada es perdia entre cada detall de la meva pell.
Com jo, desbordada de grans passions rere cada moviment que sentia dibuixat pels seus dits sobre meu, resseguia el seu cos amb els meus llavis tal i com sabia que a ell li agradava.
Em tornava boja, boja de passió, boja cada vegada que em treia el jersei i com si fóssim la mateixa persona, ens compenetràvem un amb l'altre sense preocupar-nos del temps, de qui ens mires, del que pogués passar, de que ell no em pertanyia a mi, sinó a una altre dona...
Però aquells moments, eren instants cecs i no s'adonaven del mal que farien minuts després que ell marxes perquè ella volia convidar-lo a un sopar romàntic. I en aquell moment, m'omplia de llàgrimes. Llàgrimes que regalimaven per la meva cara com les gotes de suor que desprenia el seu cos quan viatjava el punt més agraït per a ell de la nostre estància junts.
Tenia una manera tan especial de fer-me seva, mai ningú m'havia tractat amb tanta delicadesa sense dir-me una sola paraula, una sola mentida. Mai m'havia promès res, mai m'havia dit que deixaria la seva dona, mai m'havia dit que m'estimava, ni m'havia jurat que era la dona més maca que havia vist mai. Mai una sola paraula amable, una sola paraula bonica. Mai res més que mirades plenes de desig, petons apassionats i carícies ardents...

Comentaris

  • felicitats![Ofensiu]
    diesi | 08-11-2007

    oh m'ha encantat! estic escrivint un text molt semblant... ja te'l deixaré llegir jeje.

    doncs res només dir-te això.

    petons

    #NaT#

  • Tacte, textura, sensació![Ofensiu]
    Unaquimera | 16-02-2007 | Valoració: 10

    Passió en estat pur! Tot aquest relat és ple de vehemència, deliri, sensibilitat manifesta en moviments i emocions, ardor desbordat i desbordant, ceguesa resplendent, silencis plens de sentiments...

    Has utilitzat una prosa ben clara i una sèrie de paraules molt expressives, plenes de significat i de connotacions pròpies, que fan assequible el relat a qualsevol lectora.
    La lectura del teu text ha estat un plaer!

    Aprofito el comentari per enviar-te una abraçada a fi de celebrar la coincidència,
    Unaquimera

  • Esgarrifances ...[Ofensiu]
    aiguasalada | 16-02-2007 | Valoració: 10

    per tot el cos i tots els pels es van posar de punta en notar al meu interior les sensacions i les situacions que descrius.
    El viure de les mirades, els petons i les carícies de l'amant, del tracte delicat, especial i sense mentides, pot fer que sigui diferent el gaudir d'una situació passional i sense enganys.
    Felicitats per haver estat escollida pel llibre de microrelats.
    Gràcies pel teu comentari i espero que seguim coincidint més cops.
    Abraçades càlides de la meva aigua salada.
    aiguasalada

  • ...passio...[Ofensiu]
    neonegis | 25-12-2006 | Valoració: 10

    mol bunic !!!! ma agradat moltissim, Bon Nadal noia xP

Valoració mitja: 10

l´Autor

Lídia Raventós Rigual

13 Relats

45 Comentaris

23200 Lectures

Valoració de l'autor: 9.24

Biografia:
El meu desig d'escriure va sorgir sense esperar-ho. Un dia, trista i engoixada, el paper i el llapis van ser el meu refugi. Des de aleshores, no només em serveixen per desforgar-me sinó també per deixa reflexades les meves idees i sentiments.

petons!


si voleu podeu contectar amb mi a través de:
peke_bsk14@hotmail.com