Ensenya'm

Un relat de: Adrián Gregori Beltrán
Passaven les hores, les assignatures, fins a arribar al moment que a tots ens agrada, el moment d'anar-se'n a casa. Quan na Neus caminava a la sortida acompanyada per la seva amiga Leila, va notar que algú li va tocar la motxilla, no obstant això, va fer com si no s'adonés i va continuar tranquil·la fins a arribar a casa, on va veure que li varen deixar un paper amb un número de telèfon.
Com na Neus era una adolescent amb molta curiositat, va enviar-li un missatge per Whatsapp, preguntant-li sobre la seva identitat. Després d'enviar-li aquest missatge, Neus va anar-se a menjar amb els seus pares i el seu germanet de 3 anys. Ella no va pensar en la persona misteriosa amb la qual tindrà conversa més tard. No li va donar importància.
Varen acabar tots de menjar, i la Neus va anar-se al seu dormitori. Va agafar el mòbil
i es va quedar de pedra quan va veure el que va escriure de volta el personatge desconegut. Era un text llarg en el qual, de forma resumida, amenaçava a Neus, dient-li que li passi fotos sense roba, nua. Neus volia deixar-lo passar, però no acabava aquí. Si no li passava les fotos, aquesta persona revelaria, a les xarxes fotos personals d'ella.
No tenia elecció. O era enviar-li fotos compromeses, o deixar que mostrari fotos seves que arruïnaria l'adolescència de la Neus.
Així doncs, Neus es va desvestir, es va posar al llit i va començar a fer-se selfies, plorant. De cop i volta, quan la sessió fotogràfica estava a punt de terminar, la mare de Neus va entrar al dormitori de la seva filla però el que va veure va ser terrorífic.
Neus va trencar el plor quan va veure a la seva mare, mentre demanava ajuda desconsoladament.
Després de tota l'explicació de Neus als seus pares sobre el que estava passant, no varen tardar a cridar a la policia i denunciar els fets davant la justícia.
Tot es va resoldre en aquest cas però, t'hi imagines que la mare no hagués entrat mai al dormitori de neus?

Comentaris

  • Molt emocionant[Ofensiu]
    Alex Molina | 16-02-2018 | Valoració: 9

    M'agradat molt la hisória i la manera en la que es soluciona el problema.

l´Autor

Adrián Gregori Beltrán

1 Relats

1 Comentaris

326 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor