Enhorabona

Un relat de: ABRAHAM II

Ja comença a ser hora. Consulto de nou el rellotge. Queda menys. El suficient per fer un altre piti. Crec que ho tindria que deixar. Això em matarà. Tot i que pensant-ho fredament,millor morir del que jo esculli, prefereixo això que no m'envesteixi un camió o em caigui un test al cap. No?

Va nano,endavant. Tu tranquil.És el que has de fer. Relaxa't.Que succeeixi el que el destí vulgui. Jo ja he posat tot el possible de la meva part.

Un.

Joder,però si surt malament que?Em tindre que amagar per sempre. Em podria refugiar a les muntanyes. Viure amb les cabres i fer formatees. Baixar a la civilització un cop a la setmana per comprar la Imagenes de Actualidad i un Cacaolat de litre.

Dos.

Estic cagat,però que molt cagat,eh!No ho havia passat mai tan malament. Potser si,…aquell cop que me la vaig agafar amb la cremallera. Quin mal va fotre!I el doctor no parava de fer conya sobre el canari. L'home hi desfruitava comentant la jugada. Per sort no va ser res greu. Sols una quarantena.

I….

Tranquil,ja està. Ho deixi Aixa,de cop,com he asajat tota la tarda. Pim,pam i pum. Ets tan fred com un yakuza. Tingue-ho present. No pot sortir malament. Per favor,tu ets l'amo i senyor. Ets l'anima de la festa. Que faria la ciutat sense tu?
…tres.

-Carles,me'n vaig,que m'esperen. Ens veiem demà.

-Adéu.

Joder!I se'n va tan panxa. I jo aquí plantat com un cirerer.
Promet-t'ho dir-li. No pot anar prenyada per la vida sense saber que el nen serà meu,que la vaig forçar quan anava borratxa. Però bé,trucaré als amics i farem la farra més gran de la historia.

Comentaris

  • Caram![Ofensiu]
    Llibre | 24-03-2005

    M'has deixat intrigada! Li ho dirà, o no arribarà a fer-ho?

    Trobo que amb aquest relat aconsegueixes cridar l'atenció del lector ben bé fins al final. Vas llegint, i llegint, i no et fas una idea de què és aquesta cosa, aquest fet que el protagonista ha de dur a terme.

    I a més, quan te n'assabentes, quan la lectura ja et desfà les incògnites, cal reconèixer que sorprèn. És un final inesperat.

    Fins la propera.

    Salut!

    LLIBRE

l´Autor

Foto de perfil de ABRAHAM II

ABRAHAM II

24 Relats

50 Comentaris

39599 Lectures

Valoració de l'autor: 9.17

Biografia:
Nascut el 1984 a Ceret. Sense amics, amants o muller em vaig iniciar a la lectura amb el prospecte d'unes aspirines. A partir de llavors vaig descobrir que la vida era freda i dura com un glaçó i el millor era agafar-s'ho amb calma i bon humor.

per a qualsevol dubte:
djjacint@hotmail.com