ENGINYERS

Un relat de: SANTANDREU3

En tinc varis, d'amics de la mateixa feina.

Reconec que els grans avanços de la civilització els deuen molt, junt amb altres savis, però jo crec que també son responsables de les coses que conjuntament han portat el món a un moment molt difícil, el que jo penso que és un autèntic atzucac.

En Dury, que és un dels millors amics que tinc, com tots els enginyers pensen que la tècnica i l'enginy de l'home ens treuràn de tots els problemes i que sempre tindrem un futur ple d'oportunitats. Hi hauràn succedànis energètics, controlarem la capa d'ozo i trobarem la manera de que els 6 milers de milions d'habitants del món arribaràn a un nivell de de vida digne,com la resta dels altres pobles.

Jo em reconec un ignorant al seu costat, però tinc visions hipotètiques de les coses que han de passar i com més voltes dóno als meus pensaments, més crec que no vaig errat, encara que reconec que el futur estarà sempre en mans del Creador.

Tinc entès que els científics pensen que quan un cos celeste ha tingut aigua, és que han generat algún tipus de vida, i que els que sembla que no n'han tingut mai, d'aigua, van fent els seus recorreguts incògnits, però exactes, qui sap amb quin destí en el futur.

També penso que la terra té avui la mateixa quantitat d'aigua que el primer dia que el Creador la fer començar a donanr voltes al Sol.

I semblen evidents alguns desequilibris. Cada home és com una bossa que conté un 80% d'aigua, i un altre 20% d'altres components. I hi ha una superpoblació que conté l'aigua que manca al bon funcionament general de la vida del planeta.

Naturalement que aquest no pot ser el problema que poden resoldre el savis, però si que ho pot fer la naturalesa del món, que sap que té més terra verge a sota dels mars que la petita part que hem maltractat fins el seu esgotament.

La meva imaginació em porta a pensar que la terra podria originar un diluvi, que no seria pas el primer, ensorrar el món que coneixem i fer-lo regenerar en el fons del mar uns quants milions d'anys, mentre feia emergir una altre part de terra i donar a l'home una altre oportunitat.

Llavors hi hauria molta menys gent, i si l'home comencés una nova vida, i no fos tan estúpid com els nostres ancestres, podrien crear unes lleis que impedíssin que cap home pogués tenir més diners dels necessaris per mantenir, per exemple, les tres primeres generacions d'hereus i la riquesa econòmica es repartiria arreu .

Potser, perquè les coses poguéssin anar per aquest camí, seria necesari que la dona portés les regnes generals delscomportaments de cada pais i no hi deixés que mai l'home hi posés cullarada.

Perque l'home ja ha demostrat que té una ambició desmesurada, i la dona encara no ho pogut fer evidents els seus valors.

SANTANDREU3

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer