Encara que sigui només una vegada...

Un relat de: Bonhomia

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Les fulles de l'amistat vaguen pels carrerons mentre busco un indret on follar-me-la. Però com? Qui és?
Somnio massa, potser, i no deixo d'imaginar,una cosa "extranya" a la part inferior de la meitat del meu cos embogit fins i tot resa traient sang per tu.
Esnifo un bri d'herba artificial que tranquil.litza la meva serp mortificant perque no esclati al mig del carrer i regui totes les calces. Em masturbo sota l'ombra d'un arbre,suplicant-li que te m'obris, fins que plouen cabells d'àngel i tinc els ulls vermells. No puc més. Estic perdut... quan em trobis i me l'agafis... apreta ben fort... si us plau. ...

Comentaris

  • se m'oblidava[Ofensiu]
    aiguademar | 09-01-2006

    donar-te les gràcies pel teu comentari, i per animar-me a inundar el món!:)


    una abraçada

  • aiguademar | 09-01-2006

    Està força bé, diguem que no t'has estat de res. M'agrada el parlar tant directe.

    Rspecte al teu comentari de que el que tinc es una depressió, i que visqui, no pateixis :) la vida la sé valorar i molt. Sóc feliç de viure-la, aprofito totes les oportunitats i més! I cada dia i cada nit, em llevo i em dormo amb un gran somriure. Però no per això deixaran de decepcionar-me els desencants d'aquest món, puc ser feliç perquè visc com "vull" (dins el que es pot) evitant allò que no m'agrada o lluitat per canviar-ho, però hi han coses que em fan mal, que em decepcionen, i la quan utilitzo la paraula "depriment", no parlo de que tingui una depressió, la vida és bonica, però l'estem cagant amb el món.ç


    salut, força i energia!

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

515235 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.