Encara més acció!

Un relat de: Txell Pellicer

Sí: no podem continuar ni ara ni aquí, en aquest petit espai entre la porta del bar per la que pot entrar qualsevol, les dels waters i el petit lavabo. Menys encara amb les nostres mans entre les meves cuixes, bucejant en la meva carn. Resulta evident fins i tot per a mi, que estic embobada, que s'hem de separar.
Per gust, ja m'estaria així una estoneta més, perquè el morbo de la situació se m'ha pujat al cap, perquè el seu contacte és excitant i la seva proximitat molt agradable, perquè resulta divertida la situació encara que estrambòtica, però la resta de seny que em queda al cap em crida:
- Prou! JA!
I sense massa ganes de fer-ho, trec la meva mà i la seva de les meves calces, i mirant-la de fit a fit i somrient amb resignació, mussito:
- Gràcies! - amb molta educació.
Ella somriu més alegrement que jo i respon:
- Ha estat un plaer! - apropant els meus dits, ben mullats de mi, al seu nas i els seus, xops del mateix suc, a la meva cara.
En tant que els seus recorren petits camins per les meves galtes, els meus se'ls introdueix als narius i olora, inspira, aspira la meva olor que imagino arribant-li fins als pulmons.
- Fas bona olor...
Després es posa als llavis els dits que fins ara em recorrien i els tasta delicadament, lentament, delitosament, degustant-me.
- Tens bon sabor...
Amb totes dues mans, m'agafa el cap, sento que me l'apropa cap a ella i aquells curts centímetres a recórrer em semblen quilòmetres d'espai, de temps, de desig, d'ignorància, que camino amb gust i somrient... i arribo a la seva boca i sento el seu alè sobre els meus llavis: és càlid, dolç, bo, provocador, incitant, acollidor.
Just abans de llençar-me a la seva boca, sento que els nostres cossos han entrat en contacte: és la primera vegada que m'apresso contra un cos femení i sento que els nostres pits s'alternen: un d'ella, un de meu, un de seu, un de jo mateixa. Per un moment, penso que semblem una cremallera, però just quan aquest pensament em comença a fer somriure, els seus llavis es posen sobre els meus, me'ls separen i la seva llengua comença a acaronar-me per dins... se m'esborra el somriure, les idees, la consciència i tota jo em faig foc i desig i humitat i pell, llavi, llengua, dents, paladar i alè.
Ella em recorre i jo la exploro, intercanviem saliva i respiracions i gustos i goig.
Ens descobrim totalment compatibles i creix la necessitat de més, es fa present i ocupa tot l'espai al nostre voltant.
Quan se separem totes dues panteixem. Ella torna a somriure, es llepa goludament els llavis i després em diu:
- Anem?
I jo assenteixo perquè soc incapaç de dir ni fer res més, però a pesar del tremolor de les cames, estic disposada a seguir-la on em porti.

Comentaris

  • T'he trobat...[Ofensiu]
    Queca | 20-10-2008 | Valoració: 10

    ... gràcies a un comentari que li vas fer a unaquimera (gran dona, i gran amiga), i m'ha sorprés gratament el teu.... la teva.... Noi/a, m'has deixat bocabadada.

    Et seguiré llegint.

  • ...carai...[Ofensiu]
    jos monts | 25-06-2008 | Valoració: 10

    Un bon relat m'ha agradat, seguire amb altres teus.

  • i mai parar-la...[Ofensiu]
    Noia de vidre | 31-05-2007 | Valoració: 10

    envolta relats i mou escalfreds ens els cossos tocats i llepats. un plaer!
    un petonet

  • Uffff[Ofensiu]
    monsvariats | 07-12-2006 | Valoració: 10

    ufffff! no caldria posar res mes. No se quina reacció esperes dels lectors, pero estic segur que has aconseguit el teu proposit. sols em resta dir que es molr excitant,

  • Encara més![Ofensiu]
    Carnestoltes06 | 30-11-2006 | Valoració: 10

    Feliç continuació: en nom del plaer, te la agraeixo! Em sembla que la porta resta oberta...Tornaré a llegir-te!
    Carn

  • Sí, 'LAPELL'![Ofensiu]
    rnbonet | 18-11-2006

    Aquest és el camí! Figures lingüístiques, cura al vocabulari... potser un poc més de paciència en descriure escenes... o potser més rapidesa... Alternar ritmes en la construcció.O no barrejar-los, si la situació ho demana.
    Segueix! Molta salut i molta rebolica!

  • Més i més...[Ofensiu]
    Unaquimera | 18-11-2006 | Valoració: 10

    He trobat en aquest nou relat teu, a més del ritme sense aturalls que els caracteritza, una sèrie de figures i recursos expressius molt ben aconseguits:
    "bucejant en la meva carn" resulta una al·lusió directa a un cert moviment lent, suau, a humitat i xipoteig, molt adequat!
    "aspira la meva olor que imagino arribant-li fins als pulmons" suposa tot un recorregut intern...
    "aquells curts centímetres a recórrer em semblen quilòmetres d'espai, de temps, de desig, d'ignorància, que camino amb gust i somrient" és, en canvi, un trajecte psicològic, personal, identificatiu d'un moment i d'un estat!
    "sento que els nostres pits s'alternen: un d'ella, un de meu, un de seu, un de jo mateixa. Per un moment, penso que semblem una cremallera" és una imatge realment ben trobada, gràfica, plàstica, que trobo molt expressiva.

    Molt ben fet!

    T'envio una abraçada llarga, que et segueixi allà on la vulguis portar,
    Unaquimera

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Txell Pellicer

Txell Pellicer

7 Relats

70 Comentaris

16028 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:
Vaig nèixer, fa anys, amb la pell calenta.

_Després, la pell es va quedar freda_

""La pell freda és aquesta membrana, filtre o mediació que hem interposat amb les coses: aquesta pell de monstres que ens creix i ( com la sang ) es fa freda per no fer-nos massa sensibles a la realitat. És la pell que ens torna indemnes, resistents als estrips del món."" Anna Romero dixit.

_La pell freda és un malson_

""Mai no som infinitament lluny d'aquells que odiem. Per la mateixa raó podriem creure que mai no serem absolutament a prop d'aquells que estimem."" S. Piñol escriu.

_La vida avança, la biografia s'allarga i la pell a poc a poc s'escalfa_

""Quin misteri de pell!
Quin univers, tocar-te!""


lapellcalenta@hotmail.com


R en Cadena

"La gitaneta gypsy em va encadenar i jo he passat la cadena a Sisquatre i a Simon"

(descobreix què és "R en Cadena")