Encara et necesite..

Un relat de: Marteta12
Una tarda com qualsevol altra, pero sense tu, com ja es normal, pense en com seria la vida sense errors. Sí, és cert que els errors ens ajuden a continuar aquest camí, a aprendre d'aquests. Però per culpa d'aquests perdem tantes coses... jo, per exemple, a tu. Son quasi les vuit i encara puc veure el cel completament blau, encara que per a mi sembla una mica trist.. i el sol continua reflexat en les parets nues de les cases d'enfront meva. Encara què és estiu, i tinc calor, no sé perquè sent un tremolor dins meu. Pot ser estic una mica perduda sense tu. No he aprés encara a viure sense tu, sense mirar aquestes fotos que puges a internet cada dia amb gent que no reconec, perquè he d'admetre que ja no eres el mateix i a més, has canviat d'amistats.. però continues tenint el teu somriure que tant m'agrada i la teva mirada que tant recorde...
Jo, pel contrari, continue amb les mateixes amistats, i continue recordan-te, en silenci. Segurament ara estaràs amb els teus amics pasan-to d'allò més bé, i jo mentre estic ací, escribint un relat tan sols per sentir-me millor. He d'admetre que no he pogut oblidar-te. D'aci un parell de dies fará un any que hem vas dir a cau d'orella: "t'estime" i jo et vaig respondre amb el millor dels meus somriures i amb un petó que encara no he pogut borrar de la meva ment. Com he pogut ser tan inmadura? Com he pogut cometre tants errors? I el més important... Per què no tinc el valor suficient per dir jo també t'estime, com ho vas fer tu aquell dia d'estiu?

Comentaris

  • T'entenc[Ofensiu]
    elteuperfum | 17-07-2011 | Valoració: 10

    a mi també m'ha passat, però algun dia (si no torneu) t'adonaràs de que potser deixar-lo córrer va ser la millor opció. Encara que si vols intentar-lo, si el tens com amic o si més no encara et parles amb ell, quedeu un dia, torna a refer la vostra relació, no pots quedar-te plantada pensant en el que podria ser i no és, en el que t'agradaria fer i no fas. Si de veritat val la pena i encara t'estima o t'aprecia podríeu tornar-lo a intentar o si més no viure d'una realitat i no d'un record, sempre és millor. Tot i així no et facis il·lusions, si veus que no hi ha res a fer proba amb un altre noi, d'històries així està la vida plena i pensa que en tornaràs a viure alguna, encara que et faci il·lusió que sigui amb ell i acabi sent amb un altre. Si ell no t'aprecia o vol perdre el temps amb d'altres tu de ben segur pots estar amb nois millors! ;)
    Gràcies per el comentari que em vas fer fa uns dies!

  • Graaacies pel teu comentari..[Ofensiu]
    Marteta | 10-07-2011 | Valoració: 10

    M'agrada el que m'has dit, de veritat, jo també em sent una mica reflexada amb tu. M'he llegit els teus dos relats i de veritat que en cualcuna de les coses que dius m'hi sento.
    Moltes gràcies de nou, i et seguiré lletgint Marteta
    Una besaada! :)

  • No sé...[Ofensiu]
    AVERROIS | 10-07-2011 | Valoració: 10

    ...perquè encara no esteu junts, però si realment hi ha alguna oportunitat, endavant lluita pel teu amor.
    Si tot ha estat un error i no pots tornar enrere, i ja sé que és difícil, guarda aquests records que en el seu moment van ser tan bons i torna a la vida, que en el fons com dius està plena d'errors que un cop els has viscut ens fan veure el cel darrera dels arbrers de bosc.
    Una abraçada i benvinguda a relats en català.

Valoració mitja: 10