Enamorada

Un relat de: Cinta

Estic convençut que està boja per mi. He estat magnífic tota la tarda. Al menys li he dit catorze vegades que, si no fos pels quatre pèls , no em desagradaria gens la berruga negre que té al mig de la galta i que les dents sortides, tot recordant Bugs Bunny, li donaven un aire d'artista de televisió, He tingut un detallàs quan li he comentat que qualsevol altra noia que es posés un vestit tan passat de moda faria angúnia de veure i que havia tingut una bona idea calçant-se unes sabates estridents que distreien l'atenció i no deixaven que ningú es fixés amb les seves cames tortes. Al cap d'un moment, per por que se sentís massa afalagada, li he dit que hauria de procurar no tirar tants capellans mentre parlés, però que, per a mi, no era problema , me'ls podia netejar fàcilment ja que tenia a mà la camisa que m'acabava de regalar. El millor de la tarda ha arribat aleshores quan, veient que començava a emocionar-se i que se li negaven els ulls, he estat ràpid com un llamp i, com que el mocador que duia era brut de feia tres mesos, l'he doblegat de manera que no es veiés cap taca verda i li he netejat els ulls abans que li caiés la primera llàgrima. Ha obert uns ulls com unes taronges, i, agradablement sorpresa, no ha pogut resistir l'emoció i ha sortit corrent cap al lavabo, d'on ha tornat al cap d'una estona que jo he aprofitat per ocupar un lloc més a prop seu. Ella, però, amb la timidesa comprensible de qui se sent atret per algú, ha segut a l'altra banda de la taula i m'ha dit que li sabia greu però que havia de marxar. Estic segur que no podia seguir ni un minut més al meu costat reprimint els seus fogosos sentiments. S'ha negat rotundament a que l'acompanyés a casa -deu pensar que no és prou bona per què jo la vegi- ,i quan li he dit de quedar per demà, m'ha dit, sense poder resistir la temptació de veure'm gelós, que al seu promès no li agradaria gaire.
Finalment, després de demostrar-li amb un bon rot que amb ella em sentia com a casa, he vist que era el moment just d'entrar a fer-li un petó, i, com havia suposat, m'ha confirmat que no pot viure sense mi, amb una bona plantofada, per demostrar-me que és una noia com cal, que em serà fidel tota la vida i que serà dura amb qualsevol que se li vulgui acostar.

Comentaris

  • Quines penques![Ofensiu]
    Mariona | 30-01-2005 | Valoració: 10

    Jajajajajaja. Molt bo. Té uns trets irònics-satírics molt bons. Mariona

  • ......[Ofensiu]
    Linkinpark | 23-01-2005 | Valoració: 9

    Ha siut interessant de llegir i t'ha enganxat. Se suposa q en aquest relat ell també l'estima, a mi m'ha semblat q no p algunes de les coses q deia, però l'amor no té fronteres.

Valoració mitja: 9.67

l´Autor

Cinta

8 Relats

40 Comentaris

14409 Lectures

Valoració de l'autor: 9.23

Biografia: