En una agència de cites.

Un relat de: Unicorn Gris

La Silvia escriu:

"Noia tímida de 29 anys busca xicot suau, carinyós, sincer i poc problemàtic. Que tingui una economia estable, que li agradin les noies rosses, que no imposi anar de discos quan una està cansada del sopar, que accepti els teus gustos sense ser un "pilota" i que sigui tendre. Preferible que sàpiga entendre rampells de mal geni. Tios amb mal geni abstenir-se. T'espera una nit salvatge d'amor i luxúria. Truca'm o, millor, envia'm un sms romàntic al número tal o un email a aquesta direcció. Demana per Sílvia.".

El Toni escriu:

"Benvolguda Silvia,

He llegit per casualitat la teva notícia en un diari. Sóc un noi tímid, carinyós i de passions inconfessables. Amant de la música clàssica i oient ocasional de la Chenoa i del Bisbal. Afectuós, sociable i senzill. Apassionat en el llit. Amant fidel. Només busco una noieta que em dongui una mica de carinyo, podries ser tu? Et podria convidar a un restaurant romàntic i cèntric de la ciutat. La primera cita la pago jo. Si et ve de gust fes-me replay en aquest email. Firmo: Toni.".

Comentaris

  • Nina Abril | 18-03-2007

    La Silvia escriu:


    Benvolgut Toni,

    M'ha sobtat molt veure que has fet públic com va començar la nostra història. Però t'has oblidat de dir-los que no et vas arribar a presentar a la cita. O potser si que ho vas fer però vas recular en veure'm. No vaig voler mencionar els meus peculiars defectes físics per no espantar-te. Ara que t'he tornat a trobar no et deixaré escapar.


    Silvia.


    ...........................................................................

    No t'enfadis pel meu atreviment. Però recorda que, aquesta pàgina web, els lectors que té, són majoritàriament escriptors, jejeje. Un relat que dóna per molt, que té portes obertes cap a totes bandes. Ara aniré a llegir més de tu, he vist que dius que faries la continuació.

    Nina Abril

  • Que en vols més?[Ofensiu]
    Unicorn Gris | 21-04-2005

    Ei, en vols més? Doncs dit i fet. Ja pensaré més missatges per a l'agència de cites. No sé, era per un treball de classe, però no seria mala idea posar més. Demaneu, i se us donarà!

  • mistika | 21-04-2005

    hola cromelnordic!
    està bé aquest relat però...me qdat amb ganes d +, vull dir-te, q massa curt pel meu gust. Hi ha replay o no? Queden o q? No sé si ho vas fr xq ns ho imaginessim nosaltres o q...
    apa dewS!

l´Autor

Foto de perfil de Unicorn Gris

Unicorn Gris

143 Relats

321 Comentaris

161349 Lectures

Valoració de l'autor: 8.96

Biografia:
Em presento.

Em dic Unicorn Blanc del Bosc, o Unicorn Blanc. També utilitzo, per raons pràctiques, els pseudònims de Crom el nòrdic, Unicorn Gris i Cuidador d'Ossets, si bé només posaré articles nous en aquest últim pseudònim i en aquest mateix en què ara em veieu (els altres noms d'usuari són de consulta i, en certa manera, d'emmagatzemament d'antics articles).

Els meus ideals són el catalanisme, la literatura, el món de la fantasia i l'acceptació de les normes socials que defenso, entre d'altres.

El meu nom de Facebook és
"Mark Corbera Mestres" .

El meu nom de Twitter és
"El Dorat"

El meu email és
webmestre2(arr.)gmail(punt)com

El conjunt de les meves webs (és a dir, de les webs administrades, moderades o dirigides per mi) es diu Portal Perenne, també anomenat "el Perenne" i està format, entre d'altres, per Lletra Perenne, també anomenada "la Perenne" .

La meva web d'articles es diu, com hem dit, Lletra Perenne i està a:
http://lletra-perenne.fandom.com/ca .

Actualment disposo de fòrum, el Fòrum Perenne, part de el Perenne, la direcció del qual és:
http://forum-perenne.foroactivo.com/ .

Podeu tenir accés a tots els relats de Lletra Perenne publicats a Relats en Català aquí:
https://lletra-perenne.fandom.com/ca/wiki/Lletra_perenne_Wiki#Continguts_del_Cosmos_Perenne_en_la_web_Relats_en_Catal.C3.A0

Els meus pseudònims a Relats en Català són: Unicorn Blanc del Bosc, Unicorn Gris, Cuidador d'Ossets i Cromelnordic. Observació: m'hagués volgut dir "Unicorn Blanc", però no podent fer-ho, em vaig fer dir "Unicorn Blanc del Bosc".

Que vagi bé!!!