En tu

Un relat de: Marteta
T’estim, però et faig mal.
Plores, però mai te’n vas del meu costat… i em demano perquè segueixes aquí després de tot. Però no trob una resposta per a aquesta pregunta. No, no la trob. Busco i busco dins meu i no hi trob res més que un resentit cor de pedra que et fa plorar.

Plores i jo em vull morir. Sóc la culpable del teu malestar, però encara ets aquí, al l’altre costat del meu llit, abraçant-me, estimant-me.

Rebusco i rebusco entre els caixons de la nostra vida, dels nostres moments.
La raó és l’amor.

L’amor plora, l’amor fereix, l’amor calla dient-ho tot, l’amor mai se’n va, l’amor és dins meu.
L’amor és en tu, aquí, ara, al meu costat.






(Relat inspirat en la pròpia cançó d'una molt bona amiga meva.. Us deixo l'enllaç aquí; http://www.youtube.com/watch?v=8KDQpqn-vyQ
Escoltau-la, és la seva primera cançó però vos la volia fer arribar! Enhorabona Rita, segur que aquest és el principi d'alguna cosa molt gran!...)

Comentaris

  • Marta...[Ofensiu]
    Annalls | 19-09-2013

    ... quan acabis de donar-li voltes a la foto de perfil (he he he!), imagino que aniràs a veure l'Eloi, doncs a veure si m'ajudes perquè no acabo de copsar el seu darrer poema... i no sembla pas difícil !!

  • Ets un geni Marta!!! [Ofensiu]
    Eloi Miró | 19-09-2013 | Valoració: 10

    Com sempre no puc dir-te res més que ets una font desbordant de sentiments i emocions relacionades amb l’amor... l’amor, l’amor... quin concepte, allò que tant i que tant ens fa patir! Et felicito de nou perquè aquest relat reflexa molt bé el que portem dins, almenys jo personalment!

    Una abraçada i un petó

    Eloi

  • Molt maça la canco i la veu...[Ofensiu]
    Annalls | 16-09-2013

    ... i a més si es la compositora encara te més merit. Ai l'amor ,aquest fa de tot...
    Per cert el teu relat esta bé però potser un xic" massa" inspirat en la canÇo? No passa res, eh per mi no perds pas punts.
    Anna

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

165997 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.