En sóc el culpable (Culpa)

Un relat de: pseudo

Jo i només jo, sóc el culpable que en Miquel enganyés la seva dona, amb la Yolanda, la veïna del 3r; i també sóc responsable de que s'encomanés del VIH al igual que ho vaig ésser quan la pobra Yolanda es va clavar una agulla infectada en l'hospital en el qual treballa d'infermera.
A més a més seré el responsable de la mort de la Maria que en descobrir el que li ha fet el seu marit no dubtarà en deixar el gas de la cuina encès amb l'objectiu d'apagar el seu propi patiment amb la insignificant flama d'un misto.

Segurament però, de totes les coses que en sóc el culpable, la més greu és fer perdre el temps a gent com tu, amb històries inventades.

Comentaris

  • xeniA89 | 02-03-2007

    és curt, però fa pensar. Jo, sigui virtut o defecte, sempre crec que la culpa és meva, quan potser no és així, però no ho sé veure d'altra manera. En fi, que m'ha agradat.

l´Autor

Foto de perfil de pseudo

pseudo

48 Relats

256 Comentaris

81456 Lectures

Valoració de l'autor: 9.65

Biografia:
Vaig néixer el 22-10-1984 a Barcelona, tot i que des dels 4 anys visc a Girona.

Doctor en tecnologia.

Al setembre del 2006, vaig tenir la sort de publicar el meu primer llibre: 'Primeres Poesies', amb l'editorial Emboscall, algunes de les quals es poden trobar en aquesta plana (Ulls d'infant per sant Jordi, Mirada en Flama, Sonets XIX i IX, Flor de Tardor). El llibre es pot trobar a les principals llibreries gironines i en algunes de Barcelona, també mitjançant les webs totllibres ,
Llibreria Ona
i
Casa del Libro


Al setembre de 2007, he vist publicat el meu segon llibre, també amb l'editorial Emboscall, sota el títol Escrivint entre deliris el qual conté alguns relats que podeu trobar en aquest web, encara que els hi ha calgut una bona repassada.

Torno a voltar per aquestes planes després d'una temporada d'abstinència...


Per qualsevol dubte: albert.trias@gmail.com