En Salvador

Un relat de: angie

- Ara no et pots quedar?. Tant treballar ..... ja em diràs..... - el provocà la Gina, tot desempaquetant la seva nova Termomix.

En Salvador restà mut davant aquella insolència, besà el seu fill adormit al sofà i agafà d'una revolada la jaqueta atrotinada que descansava sobre una cadira. S'acomiadà i deixà per a un altre dia la conversa que encara tenien pendent, abans de signar el conveni de separació.
Feia de dibuixant i els caps de setmana servia copes, tot per poder passar la pensió abusiva exigida per la Gina.
Plovisquejava. ... i continuà fent-ho de matinada, quan darrere seu tancaven la persiana del bar.
El carrer emmirallat acollia una ria de vehicles, com cada nit de divendres.
Baixà les escales del metro i s'aturà darrera una noia de cabells llargs que es gronxaven com tiges de fenc amb el corrent d'aire. Com intuint-lo, ella es girà i amb un parlar bla el deixà passar, tot excusant-se mentre remenava la seva bossa.
Uns minuts després, la veié a l'andana. Un vell músic amb barbeta d'elf remugà alguna cosa inintel.ligible, just en el moment que se sentia el xiulet proper del tren i .... en Salvador evitava el suïcidi d'un àngel.

Comentaris

  • Estructures[Ofensiu]
    Bonhomia | 12-07-2009 | Valoració: 10

    He entès que en Salvador salva la noia. M'agrada l'estructura del text, encara que sigui curt.


    Sergi

  • Separació i salvació[Ofensiu]
    Maria Pilar Palau Bertran | 05-01-2006 | Valoració: 10

    Hola Angie,

    Un relat ben curiós i alhora transmet una atmosfera grisa i d'un ensopit. Pobre Salvador, ell tant treballador i una dona que li fot els duros a cabaços... Pero bé, ja coneixem tots el final. Que et portin moltes coses els reis ;)

  • quetzcoatl | 31-12-2005

    Ja saps que és difícil escollir un sol guanyador... Però el teu repte em va agradar molt, sobretot les sensacions de tensió entre la parella, que descrius molt bé. El títol, el nom del persinatge i el final, li donen el toc perfecte.

    Felicitats maca, i molts petunets!!!

    m

  • rbbarau | 29-12-2005

    M... m'ha donat la impressió d'un dia fred, de nadal, potser... tot així... com ho diria... m... saps l'anunci de la loteria, aquell de "que la sort t'acompanyi"? Doncs... m'ho ha recordat. Sí.
    Et seguiré llegint.
    Un petó

  • Mmm, ...[Ofensiu]
    OhCapità | 16-12-2005

    ha estat un plaer posar l'enllaç del repte, ... me'ls miro i em fa mandra anar amunt i avall del fòrum, més del què és imprescindible.

    Un relat interessant, ben escrit i amb un final sorprenent. Mmm, ... us llegeixo força tot i no deixar massa comentaris, ... a part de tant en tant respondre demanera versada al fòrum les vostres aparicions.

    OhCapità.

l´Autor

Foto de perfil de angie

angie

199 Relats

1457 Comentaris

277024 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Sóc tan sols un fantasma d'allò que m'agradaria ser, per això em trec el llençol sovint i em despullo entre la prosa i la poesia, per trobar el món que somnio.









El meu correu :angels_torres2@hotmail.com