EN REVISTES D´AFICIONATS POT PASSAR QUALSEVOL COSA

Un relat de: montserrat vilaró berenguer
De sempre m´ha agradat la literatura, pel que no és estrany que col·labori en una revista setmanal de la comarca. Hi faig algun escrit, algun conte i a vegades em cuido de què tot estigui al seu lloc i a punt per imprimir. No cal dir que tots som aficionats que no en sabem gaire però gaudim molt això sí.
Recordo una vegada que quasi tothom estava malalt, era hivern i la grip feia estralls, en molts dels col·laboradors. Jo vaig endegar com vaig poder totes les seccions ho vaig corregir em va semblar que tot estava correcta i ho vaig deixar perquè l´impressor imprimís. Amb els anuncis cobríem més que malament tota la revisteta, però estàvem orgullosos d´ella. Les xafarderies, morts, fires i esdeveniments de mitja dotzena de pobles quedaven reflectides així com la previsió del temps i l´hòroscop , morts i els naixements.
Recordo que va ser després de repartir els números varen començar a arribar e-mails i trucades . Tothom es queixava del mateix. En la plana que teníem els horòscops ens havien descuidat de Sagitari.
Vaig intentar contactar amb la noia, que de bruixa tenia més o menys que jo i feia els horòscops, alguna vegada encertats i altres no gaire. Llavors vaig recordar que havia marxat de vacances al Carib. Jo estava una mica atabalada, vaig repassar que no fos culpa meva i no, havia sigut ella que per primera vegada s´havia deixat Sagitari i jo no ho havia vist.
Com que teníem un contestador automàtic , vaig arreglar la bustia de veu de la següent manera:

Bon dia, si truqueu per l´hòroscop de Sagitari, he consultat amb la Maragda i diu, que farà molt fred, us quedeu a casa, no truqueu ,ni feu servir gaires ordinadors ni aparells elèctrics pot ser perillós. Això si fora de tot això, és un signe prou afortunat, que passeu un bon dia!. I si algú Sagitari us pregunta quelcom li dieu això. Mercès per la vostra trucada.

Hi em vaig quedar tan ample.

Vaig pensar que en la propera revista de Nadal, ja arreglaríem el desgavell i demanaríem disculpes.

És que en les revistes d´aficionats pot passar qualsevol cosa!.

Comentaris

  • Bon relat[Ofensiu]
    Karin | 20-12-2017 | Valoració: 10

    Si en revistes aixì passen coses, però tambe passen en les normals

l´Autor

Foto de perfil de montserrat vilaró berenguer

montserrat vilaró berenguer

464 Relats

1635 Comentaris

323778 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:
Tota la meva vida he sigut lletraferida. M'agrada molt escriure, perquè
a dins meu està ple d'històries i tinc com una necessitat d´explicar-les
Per mi és un plaer compartir somnis i pensaments amb qui tingui la paciència de llegir i procurar entendre els meus humils escrits ,fets amb tot el meu cor. Moltes gràcies per la vostra gentilesa.