En la fosca nit

Un relat de: claudeferro
Eren vora les sis de la matinada i tota la ciutat estava relativament en silenci. La majoria dels locals i discoteques començaven a desallotjar per tancar la paradeta i així finalitzar un cap d’any més. Enmig del silenci de la nit un fort bram va sorprendre a tots aquells que en aquell moment encara eren al carrer, sortint dels locals. Aquell fort i característic soroll que semblava sortir d’un petit carreró del centre va fer parar les orelles a tots els presents de la zona. D’entre la boira de matinada que cobria la ciutat en aquell moment es van poder distingir uns fars d’un vehicle que ràpidament maniobrava per sortir d’aquell carreró. Davant la mirada atònita d’un grup de persones que tot just sortien d’un local una silueta negra sortí del carreró al carrer principal, i amb un fort i estrident soroll va encaminar el carrer a una velocitat de vertigen. Només durant uns pocs segons els allí presents van poder distingir el causant de tot aquell enrenou: una potent i antiga moto americana emergia de la boira i ràpidament desapareixia a l’altra banda d’aquell llarg carrer, només deixant només com a rastre aquell característic soroll d’un singular i potent motor que alimentava aquella bèstia.
Recorria tots els carrers com si només hi fos ell a la carretera, derrapant a les corbes més tancades, accelerant al màxim als trams més llargs. Semblava que no tingués cap rumb en concret, que només fes allò per fer-se notar. I ho va aconseguir. A mida que recorria els diferents barris de la ciutat inundant tots els silenciosos racons amb aquell potent soroll anava captant la mirada i l’oïda d’aquells pocs que eren al carrer; però també als que encara no hi havia sortit i estaven dormint encara. No van ser pocs els que es van despertar al pas d’aquella potent màquina vora casa seva.
Molta gent no va tornar a veure la misteriosa màquina, però buscaven l’origen del característic soroll si algun cop enmig de la nit els sorprenia. Tothom en escoltar aquell rugit sabien de qui es tractava, però no de la identitat del misteriós pilot.
Fins al cap d’un temps, quan el soroll ja no freqüentava més per la ciutat, va convertir-se en un mite dels quals se’n parlava bastant. Però encara de tant en tant a algú li sembla sentir el rugit d’aquell motor i busca entre la nit indicis d’aquella misteriosa màquina.

Comentaris

l´Autor

claudeferro

1 Relats

1 Comentaris

321 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor