En Draco (o la llegenda de Sant Jordi al s.XXI)

Un relat de: ninona

En Draco se la mirava des del seu cau fosc i pudent. La mirava amb adoració i, tot i la distància que els separava, la sentia seva, només seva. Estava segur que ningú l'estimava com ell; vivia per ella i patia de manera insuportable quan passava un dia sense veure-la. Era tan dona!!! Les cames llargues i esveltes, els malucs que fimbraven rítmicament quan caminava, la cintura estreta que destacava encara més els pits voluptuosos, la cara de princesa de conte amb uns ulls que amagaven secrets i prometien misteris, i una cabellera arrissada que ell despentinava en les aventures salvatges que imaginava. Què bonica devia estar tota nua sobre un llit de pètals de rosa !!!
Una tarda va reunir prou valor per acostar-se-li, però la seva expressió ho va dir tot. Una barreja de por i fàstic li va creuar la cara abans de poder-la dissimular amb les seves maneres de damisel·la cortesa. En Draco va ser conscient com mai de la seva figura voluminosa, el seu cap pelat, la seva pell aspra, el seu alè fètid de sofre. Quin mal li va fer! Quina ràbia!
En canvi la cara d'ella s'il·luminava quan mirava l'imbècil d'en George. Un merdós llepafils sempre tan elegant i tan cavallerós. Com si no estigués a l'aguait amb la llança preparada.

Comentaris

  • S’acosta Sant Jordi...[Ofensiu]


    Aquesta visió diferent dels personatges l’he trobat força interessant. A veure, a veure si es canviaran les simpaties d’ara en endavant.
    —Joan—

  • el trobo molt simpàtic[Ofensiu]
    ANEROL | 14-09-2007 | Valoració: 9

    llàstima no es pengés en el repte

l´Autor

Foto de perfil de ninona

ninona

58 Relats

229 Comentaris

131644 Lectures

Valoració de l'autor: 9.78

Biografia:
Vaig néixer a Barcelona el 1964. Volia investigar i fer grans descobriments, i vaig estudiar Bioquímica, però després de moltes voltes he acabat fent projectes informàtics, una feina que m'agrada.

De sempre m'ha apassionat llegir i escriure. Un dia vaig descobrir aquesta web a través d'un bon amic que hi escrivia, i des d'aleshores m'hi passo quan puc.

Va haver un temps que participava en els reptes (aleshores nomès hi havia el clàssic) i era gairebé addictiu, però ara m'és gairebé impossible.
Darrerament m'he aficionat al niporepte, però només hi participo de tant en tant.

També em trobareu al bloc Univers madur.

Passeu-vos, comenteu i no dubteu a criticar: és la millor manera de millorar.

Per qualsevol cosa que vulgueu, m'agradarà tenir notícies vostres ...

ninona1206[arrova]gmail[punt]com


Per si us fan servei, algunes eines i enllaços útils