EM VE AL CAP

Un relat de: Un Home Nu
Sovint encara em venen al cap les nits que vam passar junts al meu petit matalàs del pis d'estudiants. Ens adormíem sempre molt a prop. A l'hivern pel fred i a l'estiu pel gust de notar com s'enganxaven els nostres cossos suats.

El teu son sempre ha estat més profund i plàcid que el meu. Dorms com si el món hagués arribat a un punt d'equilibri perfecte. No hi ha bé, ni mal, ni pressa, ni pausa. Jo, per contra, m'aixeco sovint. I en aquell llit aixecar-me suposava sentir a prop la teva olor. Una temptació que no puc resistir avui i encara podia resistir menys quan la olor era nova i embriagadora. Despertar-me a la nit suposava indissolublement excitar-me.

Llavors amb la delicadesa precisa del cirurgià que opera a cor obert acariciava els teus hombros. Els teus pijames, en aquella època, consistien en una camiseta meva i unes calces còmodes així que arribar als teus hombros despullats era més que senzill. Igualment senzill era besar el teu coll i enflairar el teu cabell. Acte seguit era el torn de resseguir la teva esquena amb les meves mans per dins la camiseta. Va ser en aquella època que em vaig aprendre en la foscor cada una de les teves vèrtebres.

Arribats a aquest punt el camí entrava en una cruel disjuntiva. A vegades prenia la ruta cap als teus pits càlids o baixava lentament cap al teu cul perfecte. Agafar el primer suposava resseguir les sines a poc a poca i arribar fins el mugró on m'entretenia a desxifrar el seu relleu. Per contra, el camí de baixada implicava el reconeixement nocturn de les teves natges des de la part alta fins el plec amb les cames. Fos com fos, aquest era inevitablement el moment en que et despertaves.

T'agradava despertar-te mica en mica amb les meves carícies. I a mi, m'entusiasmava que em deixessis fer sense resistència. Un cop desperta m'agradava treure't la camiseta. M'ajudaves momentàniament per fer veure tot seguit que seguies dormint. El meu pit nu contra la teva esquena despullada era l'inici del plaer més absolut.

En aquest punt el meu sexe entrava en escena. Endurit i erecte per l'excitació inicial empenyia el teu cul en la mateixa mesura que el meu pit acariciava la teva esquena. Dur i captiu dins els pantalons del pijama lluitava per poder tenir el seu protagonisme. I jo, ànima dèbil, sempre li concedia la llibertat al mateix temps que baixava lenta i delicadament les teves calces fins a fer-les desapareixer pels teus peus. Llavors, la meva mà hàbil recorria el teu estómac fins a tocar el teu entrecuix que s'obria miraculosament als meus desitjos. El meu dit índex reseguia la teva línia buscant la humitat continguda i sempre amb èxit, untat pel teu desig, acabava acariciant lenta i delicadament el teu clítoris. Aquí arrencaven els teus gemecs i la meva verga busacava desperada un punt càlid en que sentir-se acollida.

Entre les teves natges, la meva polla apuntava decidia el teu cul i intentava agafar-lo desprevingut. En aquest moment tu deies les úniques paraules de la nit: "Per aquí no! Posa-la al cony..." i acompanyant aquesta invitació feies un hàbil moviment de cadera i deixaves l'entrada al teu sexe en una posició perfecte per pentrar-lo des del darrera. La meva polla, mica en mica, anava entrant a la lubricada estretor provocant en mi onades de plaer. A partir d'aquí els nostres cossos agafaven un ritme sincronitzat, perfectament programat per les hores de pràctica anteriors, i enmig del silenci de l'habitació - només trencat per algun esbufec i algun gemec dissimulats per no despertar els companys de pis - ens aproximàvem plegats al clímax que arribava dolçament intens.

Aquest era el nostre moment de màxima felicitat aquells dies: adormir-nos plegats enmig de la nit després d'haver-nos tingut gairebé enmig de somnis. Habitualment, al despertar-nos al matí, no sabíem quants cops s'havia repetit la situació.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Un Home Nu

5 Relats

3 Comentaris

4509 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00