Em sento una caputxeta borratxa

Un relat de: Tiamat

Em sento una caputxeta borratxa, que va massa remullada d'alcohol com per veure qui és el llop. Els ulls em vomiten; si no, no entenc com ha arribat tota aquesta brutícia damunt les galtes. Potser eren els meus dits, que eixugaven bassals?

És igual, davant del mirall sempre hi sóc jo sola.

Agafo paper setinat, d'aquell per enganxar gomets, que sempre duc a la butxaca. Prenc les fulles d'alzina que s'ajupen a la terra. Les trituro i les poso en filera damunt del paper. Ho enrotllo tot, i ho faig aguantar amb cel·lo. Un trosset de cotó fluix, pot servir de filtre.
Però no m'ho puc fumar, el paper no s'encén, i la flama s'escola fugaç entre les fulles i m'acarona els llavis. Amb un gemec, ho llenço al terra.

És igual, jo tampoc fumo.

Sóc feta de cendra, i no estic segura que la cendra pugui tornar a cremar.


La que creia l'última mà, m'ha colpejat els dits amb els seus. M'ha desvetllat del mig d'un somni, i m'ha sobtat l'angoixa. Dibuixo rostres amb llapis de mina tova, i tant me fa, que cap s'assembli al seu.

A la de tres fujo, i siusplau, que ningú vingui amb mi.


Espera'm fins que torni.

Comentaris

  • El llop haurà d'anar amb compte [Ofensiu]
    homenot | 27-06-2005

    Potser aquesta Caputxeta s'adona que no viu en un conte. De totes maneres, crec que el llop haurà de vigilar si se la troba pel camí. Felicitats pel relat!

    Una abraçada,
    Gerard

l´Autor

Foto de perfil de Tiamat

Tiamat

321 Relats

1499 Comentaris

680857 Lectures

Valoració de l'autor: 8.87

Biografia:
també al bloc d'europa de l'est
transiberia.blogspot.com,
a la revista
Revista Est'
i al mail
tiamat_relats@yahoo.es

Laura Bohigas, del 85. He estudiat filologia eslava i, en el meu temps lliure, viatjo als Balcans. Visc a Barcelona, però no en sóc. I més coses, però en l'essencial, poc més

Entre els 19 i els 22 anys vaig escriure 321 coses i les vaig anar penjant aquí. Ara m'he calmat i escric de tant en tant, però no ho penjo aquí. Llegeixo molt.