EM REFREGO BUSCANT PLAER

Un relat de: MARYLIN
Necessito sentir, sentir tant que em faci mal, i amb aquesta idea porto donant voltes tota la tarda.

Em trec les calces, els sostens, i em poso un vestit de gasa, per sentir-me sensual, i m'estiro al llit, i em començo a revolcar, a sobre els coixíns, em començo a tocar a refregar el clitórís buscant plaer, m'estiro el vestit cap amunt, cap avall, i deixo anar gemecs de tant en tant, i et vull imaginar a tu, al meu costat, i segueixo tocant-me, cada part del cos, i necesito cridar, i em restrego, fins a cridar de plaer, i em quedo extasiada damunt el llit, sense vestit, mirant al sostre, i plena de gotes de suor que amaren la meva pell.......................

necessito una dutxa.

Comentaris

  • Ho fas habitualment? O és perquè és primavera?[Ofensiu]
    llamp! | 21-05-2012


    El teu breu relat és sensual a tope. Molt eròtic. M'encanta, però és molt breu. Ai senyora! M'he quedat a mig fer... pensava que s'allargaria una mica, però s'ha quedat en ejaculació precoç... o lleuger orgasme sense clímax en ser tant breu.

    M'agrada restregar-me, però fer-ho durant temps i temps... allargant l'orgasme i fent-lo arribar al clímax... al punt àlgid progressivament, però poc a poc, pujant graó a graó fins a arribar a l'explosió dels sentits en una catarsi lenta i agònica, que va baixant poc a poc, lentament fins a aribar al relaxament total i definitiu de l'acte sexual. Aquella baixada que és igualment plaentera i que és un regal pels sentits.

    Encantat de llegir sexe amb tu. Potser que et dediquis a escriure més sobre sexe, de manera que el clímax s'allargui i s'allargui i que això signifiqui que tens orgasmes desciptius sense parangó i els traslladis a la literatura.


    Un somriure vertical!




    llamphollande!

l´Autor

MARYLIN

7 Relats

39 Comentaris

15761 Lectures

Valoració de l'autor: 6.43

Biografia:
Vaig nèixer i morir fa molts anys, però encara dono guerra, sóc una de les dones més desitjades del món.