Em diuen gossa, la gossa de les Corts

Un relat de: La gossa de les Corts
El Martí i jo l'acabem de trucar i ja arriba en la seva moto de gran cilindrada. Porta jupa de pell negra i un posat despreocupat. Truca al porter automàtic, i espera.

Miro per la pantalleta com entra al portal, el Martí em ve per darrera i em fica la ma dins les calces. Estic mullada. L'Enric, un nou fitxatge.

Mentre puja per l'ascensor vaig a l'habitació, em despullo i em poso el meu collar de gossa. Em miro al mirall i em faig un petó. - Ets una porca!, em dic.
El Martí obra la porta i el fa passar. - Vols prendre alguna cosa?. Sí, una cervesa, gràcies.
Seuen un moment al saló i van xerrant. Mentre els escolto em passo la ma pels pits i m'acaricio poc a poc la pell. Somric, m'ajupo i hi vaig poc a poc de quatre grapes cap al saló...

Quan l'Enric em veu entrar per la porta deixa la cervesa. - Aneu forts!, ja m'agrada.
- Bona tarda, li dic, jo també vull cervesa. El Martí veu un bon glop i me'l va deixant caure a la boca. Sóc de genolls davant seu i amb la boca ben oberta mentre em vaig empassant la cervesa mesclada amb la seva saliva.
L'Enric es va despullant i nosaltres ens l'anem mirant, poc a poc, mentre ens anem magrejant, acariciant, suament...

L'Enric és un quarenton però es nota que va al gimnàs. Porta un petit tatuatge amb un motiu oriental indeterminat al braç.
Començo a fregar-me una mica, però estic molt mullada. El Martí em passa la llengua per eixugar-me el cony mentro jo segueixo mirant l’Enric fixament.

Quan l’Enric és a punt de treure's els calçotets el faig parar, - Espera!. M'hi acosto i li trec la verga que comença a posar-se en forma pel costat dels calçotets. M'agrada fer això, ho fa com més pervers, directe, porc. Com aquests tius que es truen la verga pel costat per anar a pixar. Són uns porcs, però no puc evitar imaginar-me fotent-me-la a la boca. L’Enric té una bona verga i se li nota que porta unes hores calent o que ha follat fa una estona, té restes de llet a la polla.
- Espera, em volia dutxar abans, diu l’Enric. - Quiet, m'agrada que estigui concentrat, encara no em conèixes... Amb la llengua li vaig netejant la verga poc a poc. Té bon gust, la polla es nota que està acostumada a buidar cada dia.
Li faig donar la volta per mirar-li el cul i li baixo els calçotets. Li faig una primera llepadeta al forat del cul, se li dilata de cop, relaxat. Això promet.

Tornem a seure i continuem amb les copes. Davant dels sillons i del sofà hi ha un mirall molt gran. Li dic al Pere que si vol començi a masturbar-se mirant-se al mirall, poc a poc. Me'l vaig mirant a quatre potes des de terra mentre el Martí em va penetrant per darrera i em va llepant, com un gos en zel, arrepenjant la seva panxa en la meva esquena, amb els braços als meus costats, com uns gossos.
Truquen a la porta, és la Mercè, la parella de l'Enric.

El Martí deixa la porta entreoberta i quan la Mercè arriba entra directament. - Serveix-te tu mateixa, li diu el Martí. - D'acord. Li fa un morreig mentre li acaricia els ous, després s'ajup i me'n fa un a mi amb les mans acariciant-me suaument els meus pits. Finalment s'adreça a la seva parella i li recull amb els llavis els líquids que ja començaven a sortir de la seva polla, després li fa un llarg petó a la boca.


A la Mercè ja la coneixem, deu tenir també els quaranta i tot i que no és espectacularment atractiva, té els seu punt. M'agraden els seus pits, que no són excesivament grans i sobretot el gust del seu cony, em passo llargues estones ficant-li la llengua fins el fons i fregant-li el clítoris amb la punta de la llengua. Té una capacitat per escòrre's fora de sèrie i sap trobar-me els meus punts, sempre li dic de broma que és la meva joguina amb pits. Al Martí li agrada molt ficar-li la polla fins el fons de la boca i escòrre's dins. S'ho traga tot de cop, li agraden les lleterades denses i calentetes, mai en té prou i es nota que li agrada tenir una polla a la boca, s'hi recrea.

Avui porta també jupa de pell i una minifaldilla. no porta calces. No és habitual, però diu que se les ha tret pujant l'escala. Es veu que s'ha creuat amb una veïna que ha intuït les intencions i l'ha mirat amb cara d'enveja.
Porta mitjes i botes i se li veu el seu cony rasurat al mínim moviment. Sap teure-li suc al seu cos i posar calents els tius i a les ties, fem molt bon trio. Va insistir en què un dia coneguessim al seu company. De moment pinta molt bé.

Entre els tres l'anem despullant poc a poc mentre l'anem llepant per tot arreu. Ella es deixa fer encantada. També té aquella mirada de perversió tranquil·la, sense dopar. Li agrada tot i encara no l'he sentida dir que no a res. També és una porca com jo i li encanta.

- La corretga de gossa que portes em posa a mil!. - És que sóc una gossa Mercè, ja ho saps, i necessito que em treguin a passejar.
La Mercè agafa la corretga i em porta fins el llit, ells van darrera. Em poso a sobre del llit i aixeco les cames i les poso ben obertes. La Mercè es tira de cap al meu cony i comença a masturbar-me amb la seva llengua. Jo necessito ocupar la meva llengua i la meva boca de manera immediata.
El Martí es posa damunt meu ajupit, obre les seves galtes del cul i s'asseu damunt la meva llengua que esperava amb ganes el seu forat. Li fico la llengua fins el fons i vaig fent mentre a ell li va caient la saliva damunt meu. De tant en tant la recullo amb els dits i me'ls fico a la boca. M'agraden tots els líquids que surten d'aquest cos. M'excita pensar en la seva panxa damunt els meus pits mentre li fico la llengua al cul, o quan li faig una mamada mentre està assegut al despatx mirant l'ordinador i veig la seva panxa enorme des de baix. És un porc i un pervertit, i m'encanta!. Un dia mentre fèiem un 69 se'm va escapar un pet i enlloc d'apartar-se, em va ficar la llengua al cul, ben endins!. M'excita pensar-hi, M'encanta fer marranades amb ell i que sàpiga que sóc la seva gossa i que pot fer amb mi el que vulgui.

La Mercè va fent i sóc a punt d'escòrre'm quan l'Enric comença a penetrar a la Mercè per darrera. Els cops de pèlvis de l'Enric em retomben a mi i m'acabo escorrent sense treure la llengua del cul del Martí. Veig el cel. Per primer cop aquesta nit, tinc els pits adolorits.

Mentre m'aparto, el Martí li fica la llengua a la boca de l Mercè, plena de fluïds meus, mentre l'Enric se la va follant. La Mercè també s'escorre...

Els dos mascles no s'han escorregut encara, però tenen una certa prevenció en estimular-se mútuament. No entenc els tius, en fí, això ho hauran d'anar treballant!, m'encantaria veure'ls l'un amb l'altre, però sé que encara hauré d'esperar...

Mentre nosaltres ens recuperem ells serveixen una copa i posen una peli porno que ens vam fer fa uns dies els tres per ambientar, i una mica de música suau.

La Mercè es recupera abans que jo i es fica la verga del Martí a la boca. El Martí comença a pixar poc a poc, havia begut molta cervesa i ja no es podia aguantar més. L'Enric m'ha mirat i em diu. - En vols?, - I tant!, però tinc una idea, vine. El porto al lavabo un moment i em poso de genolls al costat de la tassa i hi arropenjo els meus pits. Obro la boca i el miro directament als ulls. - Endavant...
Comença a pixar, calentet, primer va caient pels meus pits i després cap a la tassa mentre ell va adreçant el xorro ara a un pit, ara a l'altre, els meus mugrons estaven a mil. Atanço els meus llavis oberts cap al sortidor, primer poso la llengua, fa bon gust, seguim, ara obro la boca de bat a bat. Noto com l'escuma se'm va fent a la boca. Quan la tinc plena, faig un bon glop.
Veig que al lavabo entren el Martí i la Mercè, els dos comencen a adreçar la seves ganes de pixar cap a la meva boca, receptiva com mai!. És la primera vegada que ho faig amb tres i necessito una polla al meu cony de manera urgent. El Martí m'ha tornat a intuir, s'estira a terra amb la verga apuntant al cel i jo m'hi assec a sobre fins el fons. Ells dos segueixen pixant a la meva boca fins que acaben. Amb els meus llavis els recullo les darreres gotes de la verga i del cony, mentre vaig fent moviments rítmics. Ja no puc més, crido i m'escorro, la veïna es deu estar cagant en tothom...

Seiem una estona per descansar. Ens diem que allò que hem fet avui encara no ho havíem fet mai i que ha estat molt estimulant. Ens mirem amb un somriure de complicitat.

El Martí s'aixeca un moment, s'havia quedat encara amb un raconet de cervesa i calia buidar, va al bany. Darrere seu la Mercè. Mentre ell va pixant a la tassa, ella es posa darrere de genolls i li separa les galtes del cul. Té el cul suat i els pèls del forat amarats de líquids, ella treu la llengua i li fica fins el fons, fins que acaba de pixar... Es miren i somriuen. Tornem a seure tots plegats...

Portem una bona estona acariciant-nos relaxats i ens estirem els quatre al llit amarats de suor i fluïds. Jo i la Mercè comencem a fer anar els nostres vibradors jugant, jugant. El Martí i l'Enric, al cap d'una estona i sense deixar de mirar-nos, comencen a masturbar-se. Al final el Martí ve cap a mi i em comença a follar, com a una gossa, com el que sóc. Ells dos fan el mateix, fins que ens escorrem per torns i ens anem mirant rient i amb la sensació de viure moments de felicitat.

Estem morts!. El Martí, al cap d'una estona, diu, -Què?, sopem?. Òstres!, em fot mandra, li dic. - Cap problema, demanem un japo i que ens ho portin. Sé d'un que tenen un servei d'entrega a domicili amb una tia amb un vici!, està per llepar-li el cony!, t'entrega la safata amb els seus dos pits mig nus darrera. Està boníssima i molt predisposada, li fem una proposició?.

Tots tres vam dir: -Síiiii!!!.

Comentaris

  • Tens raó Montse[Ofensiu]

    Efectivament se m'ha colat un "Pere" que no tocava, massa noms al cap!!. Me n'alegro que el relat t'hagi fet passar una bona estona. Prometo explicar altres aventures meves i espero que també t'agradin.
    Salut i sexe!.

  • M'ha semblat...[Ofensiu]
    Montseblanc | 27-11-2017

    ...excitant, desenfadat, fresc i porc. Per oblidar els problemes durant una estona, imaginant les postures i els cossos.
    (Hi surt un nom, Pere, que jo diria que no hi hauria de ser...)