Els Regals de Tornada

Un relat de: Joan G. Pons

Casualment i estimo les casualitats i valoro el que m'aporten, he rebut el comentari d'una persona que em torna el regal de felicitar-la pel seu aniversari amb una agraïment sensible i afectuós.

I m'agradat. I escric sobre aquesta sensació.

Regalem amb motiu d'un aniversari, una onomàstica, una data significativa, per Nadal o Reis, i gaudim de la sensació de "donar" un regal. Agrada, Sorpresa, Utilitat, Necessitat encertada.... i rebem un gràcies, no calia..., com és que t'has enrecordat....

I ara escric, expresso, aquesta resposta de reconeixement.

Les "coses materials" vestides d'humanitat provoquen una resposta no material. Estimulen emocions d'agraïment que son un regal pel protagonista del regal.

I vull donar-hi importància a aquesta recepció. Recepció conscient que enriqueix i humanitza.

Invito a donar sentit a les expressions de gratitud al que fem. Sense exigir-ho. Sí i Sí sentir-ho en la nostra intimitat.

Comentaris

  • No sempre...[Ofensiu]
    brins | 04-03-2009 | Valoració: 10

    comparteixo el teu positivisme, Joan, tot i que l´admiro perquè crec que és sincer, però de tant en tant, llegeixo alguna frase teva que em fa pensar...i això és bo.

    En aquest relat, per exemple, dius : " les coses materials vestides d´humanitat provoquen una resposta no material" Doncs és una gran veritat.
    Et felicito per la teva reflexió i per tota la bona intenció que poses en els teus escrits.

    Pilar