Els quatre guerrers

Un relat de: Axtro7

El noi a primera vista era normal, només que si l'enfadaves de la seva mà surtia una bola d'energia amb una velocitat increíble i amb una força devastadora.

El noi al principi no molestava i era molt bona persona però al créixer les seves habilitats creixien el que provocava que de vegades la seva habilitat sorgís sense que ell ho volgués. La gent del poble s'en van enfadar de les destrosses que feia al poble, així que ho van fer fora del poble.

El noi es va dirigir cap a un poble a prop del seu però no va ser gens fàcil ja que una espessa boira va fer que del camí sorgís monstres. El noi per fi va arribar al poble però l'unic que va trobar va ser un noi i una noia barallant. La noia va cridar:
- Qui ets?
-Sóc Max vinc d'un poble d'aqui a prop, que ha passat aquí?
- Res! -va cridar el noi i d'un salt es van aixecar amb una llança.
-Rock tranquilitzat! No crec que ell sigui un d'ells.
-No em fio massa d'ell Rina, que demostri el que val, vull un combat!
- Perdó! Jo no sé lluitar a penes ser utilitzar la meva habilitat.
-Habilitat? Quina es aquesta habilitat?
-No puc mostrarla ja que faria grans destrosses.
-Ja ja ja ja, però no veus al teu voltant.
-No vull dir això sinó a vosaltres.
-No crec que ens facis res però per si de cas passa tenim a Rina que és curandera.
-Com tu vulguis, però no em faig responsable del que passi -però alguna cosa estranya passava a Max, en adonar-se que algú confiava en ell el seu poder es va fer però el controlava a la perfecció.
-Impresionant! Però el pots controlar a la perfecció.
-Sí, pero això es gràcies a vosaltres.
-Que vols dir?
-Que amb la teva decisió de que vols veure com utilitzo el meu poder he guanyat confianza i el vaig poder controlar.
-Com tu vulguis. Ara et contaré el que ha passat.
-M'he guanyat la teva confianza?
-Sí -va dir Rock amb un gran somriure.
-Je je je je -va riure Rina.
-Max el que ha passat és que el rei Zuro a invocat a Caos un dimoni de foscor que ha creat una espessa boira a tot el món però tranquil nosaltres tres més el meu germà Lur podrem amb ell.
-Tres? Això vol dir que jo també?
-Sí, o no vols venir?
- És clar que sí.
-D'acord anem al castell de Zuro on ens espera el meu germà.
-Si! -van cridar tots junts.

Així que van començar a anar cap al castell de Zuro on els esperava Lur.
A partir d'aquest moment les coses van canviar ja que els monstres eren molt més forts i a Max cada vegada li costava més seguir el pas de Rock i Rina.

Abans d'arribar al castell de Zuro va passar alguna cosa en els volcans el que va provocar la curiositat de Rock però no va ser res o això pensaven ja que mentre baixaven un monstre horrible de lava els va atacar però allà va ser on el veritable poder de Max va surgir. Era impresionant una mena d'aura va sorgir i amb un raig d'un color blau va fer explotar al monstre.

Ja van arribar al castell i van veure a Lur esperant. La primera vegada que el va veure va ser impressionant per a ell però també per a Lur perquè encara tenia aquesta aura especial. Sense problemes van arribar a l'ultima planta de la torre i van veure a Zuro i Caos però, que era això? Caos estava per sobre de la casa era una espècie de gegant però des de fora no es veia. Va començar la batalla al principi els va costar però li van agafar el ritme a Zuro i al final ho van aconseguir Rock i Lur tirant-lo a terra i Rock va travessar el cos de Zuro deixándolo immòbil però no el van matar el van deixar amb la llança perquè no molestés en aquest mateix moment. Caos amb un raig fosc va fer desaparèixer a Zuro. Tots els nois van quedar impressionats, en aquell moment van dubtar que poguessin derrotar-lo però això no li importava a Lur i el que va passar va ser que Lur va acabar en terra i no precisament bé sino bastant feble, no passa res ja que estava Rina però ja només eren Max i Rock contra Caos. En aquests moments els dos reien mentre esquivaven els atacs de Caos però tant esquivar no era bo perquè es cansaven, així que van saltar sincronitzats i Rock va impulsar a Max contra Caos en aquell moment va sortir la aura el que va fer que Max travessara el seu cos i en un segon va desaparèixer. Van sortir fora i la boira i els monstres ja no estaven les coses van acabar bé.

Uns deu anys després va aparèixer Caos però ningú es va adonar i un error de Caos no només va explotar el planeta sinó també va explotar ell mateix.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Axtro7

1 Relats

0 Comentaris

354 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor