Els quatre elements

Un relat de: Gaiabeth

Els quatre elements et diran constantment a cau d'orella el meu secret, ja que s'han apiadat de mi, perquè cadascun d'ells s'ha omplert de les meves llàgrimes que neixen en pensar en tu, et tinc molt a prop, però em sento tan i tan lluny de tu. No he notat mai el teu cor bategant perquè et mostres com un mur fort, irrompible, impossible de travessar i és una gran barrera que cada dia intento creuar, poso noves forces i esperances en que aquesta vegada arribaré a l'altra banda de la teva cuirassa.
Vull conèixer qui és el que sosté el meu cor, els meus sentiments, els meus pensaments, el meu amor i demanar-te que mai deixis d'aguantar-lo, si no caurà i se'n faran mil pedaços i en tots i cadascun d'ells estarà gravat a foc el teu nom, que extingiran qualsevol flama, que deixaran sord a tots els que escoltin el vent, la terra s'esquerdarà en rebre tots els impactes i faran que tots els rierols, rius, mars i oceans vessin perquè s'han omplert de les meves llàgrimes.
Però em fa por, coneixe't i que em desvelis que el que sento per tu, no és mutu, que em diguis i m'expliquis per qui batega el teu cor. Llavors, donarà igual que segueixis aguantant el meu cor entre les teves mans, perquè en aquell precís instant es pararà per un amor, un amor no correspost.
Sé que si estàs amb mi, posaré tota la meva il·lusió i les meves forces perquè siguis feliç, però si la teva felicitat està en una altre, et desitjaré de tot cor que et vagi molt bé, però, si et plau, no em demanis que deixi de plorar, perquè això mai ho podré fer fins que els meus ulls ja no tinguin cap llàgrima per vessar, llavors, el meu cor plorarà silenciosament pel meu amor no correspost, per tu.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Gaiabeth

3 Relats

3 Comentaris

3371 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99