Els principis de la termodinàmica dels cossos incandescents

Un relat de: tim burton

S'acostumava a asseure a les primeres files de l'aula. Com la majoria de noies de la classe, no ens enganyem, anava bastant lleugera de roba, però no eren les seves espatlles bronzejades ni l'escot generós que mostraven la camiseta de tires el que el tornaven boig. Era aquella mirada distreta d'ulls color carmel, i la forma, entre trapella i perversa, de llepar el bolígraf mentre ell intentava explicar-los-hi els principis de la termodinàmica.

Les classe de Química Avançada de tercer de farmàcia se li feia eterna, però l'esperava amb delit tota la setmana. No podia apartar els ulls d'aquells llavis carnosos humitejant la punta del bolígraf. No podia evitar imaginar-se'ls golosament aferrats al seu membre. Els seus pits turgents se li oferien embolcallats amb camisetes de colors llampants que li mostraven més del que podia suportar. Era conscient de que els seus texans amb prou feines podien dissimular una erecció poderosa. El dia que la va veure com s'inclinava per recollir la motxilla que tenia al terra i els seus pantalons, escandalosament baixos, li oferien la visió del seu cul deliciós retallat per un tanga groc canari a joc amb el seu top esqüet va tenir problemes per abandonar la classe.

Els dimecres, quan arribava a casa, la seva nòvia es feia creus de la passió amb que la rebia. Acabaven desvestint-se pel passadís i fent l'amor al sofà, com quan anaven a la universitat i aprofitaven els dies que els seus pares eren fora per cardar a totes les habitacions de la casa.


La Laura hauria donat qualsevol cosa per a poder endur-se al llit el nou professor de Química Avançada, un noi de trenta pocs anys i amb cara de bon nen. Els dies que tenia classe es vestia tan provocativa com podia, li agradava sentir-se atractiva. No sabia si eren imaginacions seves, però el fet de sentir la mirada de desig del profe que tant li agradava la posava a cent.

Mentre es dirigia al seu despatx el dia de consultes s'imaginava que entrava i tancava la porta de cop. S'abaixava els pantalons i es treia les sabates i se li asseia sobre la taula. Ell se la mirava amb aquella cara que posava quan la veia llepar el bolígraf a classe, es treia les ulleres, o millor, amb les ulleres posades, li abaixava el tanga, aquell tanga groc canari que tant èxit tenia amb els nois, i li començava a menjar el sexe goludament. Ella li havia de treure les ulleres, ara si, perquè se li clavaven a la cara interna de la cuixa. Arquejava el cos, sentint esgarrifances de plaer mentre la llengua del mestre li recorria àvida l'entrecuix. Ella li agafava els cabells, aquells cabells rossos i rebels i intentava ofegar els gemecs que amenaçaven en cridar l'atenció de tot el departament.

Quan la notava ben molla, ell s'aixecava de la cadira, li treia el top i els sostenidors amb gestos impacients i començava a devorar-li els pits ferms i bronzejats com si fossin pastissos de xocolata, mentre ella li descordava els pantalons i li palpava la polla ansiosa. Ja no podien esperar més, s'ajeia de panxa a la taula, sobre els treballs a mig corregir i ell la penetrava i començaven a cardar violentament, amb ànsia mal continguda, fent voleiar papers i tombant pots i llapissos.

Quan arribava al seu pis d'estudiants, la Laura es tancava a la seva habitació, es treia els texans amb presses i deixava que la seva mà busqués, àvida el seu sexe, intentant recordar, segon a segon l'escena que hauria volgut viure al despatx del professor.

Comentaris

  • aquest text[Ofensiu]
    Baiasca | 28-10-2007

    podria ser perfectament la versió censurada de la cançó Una estona de cel dels Pets...

    m'agrada com escrius. et seguiré llegint!!

    YasS

  • És possible[Ofensiu]
    Perestroika | 29-12-2006

    que sigui un tema habitual, però l'he trobat molt ben escrit. Precisament aquests de vacances els aprofito per barallar-me amb problemes de termodinàmica així que el títol m'ha atret de seguida.

    Llàstima que el meu professor de química tingui pinta de científic boig que passa dels viutanta anys.

    Benvinguda a Relats! I a continuar escribint, jo et continuaré llegint!

    Salut!

  • hola![Ofensiu]
    Àfrika Winslet | 15-11-2006 | Valoració: 9

    benvinguda a RC!! el relat m'ha agradat i crec que està força ben escrit, l'única pega es que el tema està ja molt vist. Però tot i així la història és bona i ens la descrius molt bé.
    endavant!!

    petons.

  • És veritat![Ofensiu]
    mrcke | 15-11-2006

    El títol és molt acertat i el tema de les faltes...jo també en faig masses, però no crec que desmereixin el relat.
    Penso més que es tracta d'un tema força...típic?
    He trobat a faltar més imaginació. Tot hi que jo soc incapaç d'escriure alguna cosa igual de bé!!
    Doncs res a continuar!!
    Merci!

  • Per cert...[Ofensiu]
    Ligeia | 15-11-2006

    Molt bo el títol! Tots dos relats publicats tenen títols molt ben trobats que inciten a la lectura.

  • Amb aquest segon relat...[Ofensiu]
    Ligeia | 15-11-2006

    ... ja es poden entreveure alguns detalls del teu segell propi: tangues cantons, escenes de sexe amb ulleres pel mig i altres que cosetes que m'esperaré a comentar en un proper relat.
    Globalment és un relat correcte, tot i que he trobat algunes faltes ortogràfiques i de concordança que, corregides, millorarien el text.

    Fins la propera lectura!