ELS PORQUETS SENGLARS

Un relat de: dofiBlau

Una nit, uns porquets senglars que vivien en una urbanització enmig del bosc van sortir del seu cau perquè tenien molta gana i van anar a buscar menjar dins dels contenidors dels veïns. Mentre estaven menjant, però, va arribar el camió de les escombraries i se’ls van endur a la deixalleria. Un ocellet que estava a dalt d’un arbre ho va veure tot i es va espantar molt, però no va poder ajudar els porquets perquè era massa petit.

Quan el guàrdia de la deixalleria els va veure, els va tancar dins d’una gran gàbia perquè no fessin mal a ningú, però durant la nit ells van obrir la porta i es van escapar; van tornar al seu bosc i es van adormir.

Quan a l’endemà es van despertar, van veure un nan molt petitó que els estava observant, però no li van fer cap mal, van donar-li una flor i es van fer molt amics. El nan, que era molt llest, els va aconsellar que no tornessin a anar als contenidors perquè era molt perillós i els va explicar que els aglans de les alzines era el millor aliment que podien menjar.

Com que en aquell bosc n’hi havia moltes, d’alzines, els porquets mai més no van passar gana, sempre més hi van viure feliços i sense fer mal a cap veí.


Arnau
(7 anys)




Si aquesta història us sembla massa fantàstica, veniu una nit a casa meva; potser podreu veure, de bastant a prop, com s’espavilen a trobar menjar els porquets senglars. Jo una vegada els vaig veure.

Comentaris

  • Aquest conte m'agrada molt[Ofensiu]
    petita sirena | 30-08-2013 | Valoració: 10

    T'has inventat un conte molt bonic, Arnau. Jo també he vist alguna vegada com un grupet de porcs senglars passen per davant de casa i entren en el bosc.
    Un petonet,
    Mireia

  • Per sort[Ofensiu]
    T. Cargol | 30-08-2013

    els garrins tenien amics i coneguts. Però els pares senglars es devien despistar amb els cotxes i els fars dels vehicles, sinó això no hagues estat possible!

l´Autor

Foto de perfil de dofiBlau

dofiBlau

4 Relats

23 Comentaris

6351 Lectures

Valoració de l'autor: 9.92

Biografia:
Hola,

Em dic Arnau i tinc 9 anys. M'agrada molt inventar contes d'animalets i em fa molta il·lusió que algú me'ls llegeixi i me'ls comenti. També m'agrada molt la música i la natació. Estic aprenent a tocar el saxo.

Estic molt content de poder participar als Concursos ARC de Contes Infantils. Quan publiquen algun conte meu sóc feliç.