ELS PEUS

Un relat de: MARYLIN
Sentada en una terrassa de la plaça, estic intentant desestressar-me,i demano al cambrer un te amb gel, mentrestant em trec la fina brusa que porto, i deixo al descobert el meu cos dins un vestit de tirants estil ibisenc.
Trec un llibre de la bossa, un llibre de haikus, per entretenir-me , ja que la veritat, no m'agrada anar als bars jo soleta, ho trobo avorrit.
De cop i volta me'n adono que a la taula del costat s'hi asseu un vell amic, i ens saludem, fins que ell em pregunta si pot seure a la meva taula, i jo li dic que si,
quan s'asseu el miro, i penso que han passat els anys i que en David, que així és diu no està gens malament, tal vegada ell pensi el mateix, pensava jo també.
Varem parlar de moltes coses, mentre ell es prenia una cervesa, i jo el meu te, varem riure bona estona, quan de cop i volta sento pessigolles, en les meves parts baixes, i em vaig quedar vermella.
I el primer que vaig fer va ser mirar al meu voltant a veure si algú ens mirava, per desprès fixar els meus ulls amb els d'en David.
Quan torno a notar una saccejada en el meu clítoris que es comença a esvalotar,
i segueixo mirant als ulls d'en David que somriu de manera seductora, mentre mou el seu peu a un compàs cada vegada mes febril, i jo em començo a desfer, volent-me moure per acompanyar aquest moviment i no puc per no cridar l'atenció, així que de tant en tant tanco els ulls, miro si ens miren, i el miro als ulls.
Noto com el meu sexe es mulla, comença a gotejar, el tanga em fa nosa, però és cómode per aquesta situació, sento tant de plaer, que ja m'és igual en aquest moment que ens mirin.
Fins que...ja no puc més i em corrro, mirant-li els ulls, aquests ulls que em posen, i quan el torno a mirar li miro el seu sexe que ha crescut a un tamany increíble...
i jo que estic ruboritzada, com si acabés de baixar d'una muntanaya russa, vull aixecar-me i marxar amb ell a un lloc més íntim.
i li dic:
-Marxem?
-Sí tinc un lloc a on continuar...
-Anem doncs -li vaig dir
I ens aixequem, la tarda -nit promet....

Comentaris

  • Anar al gra[Ofensiu]
    llamp! | 21-05-2012


    ... Aquest teu relat no és tant clar. A banda de les faltes, que jo també en faig, pocs escriuen perfecte. En el fons, intentes transmetre el mateix que en els altres relats: Fantasies eròtiques. Està bé. Molt bé qu tinguis fantasies eròtiques. Tot i que els homes acabem essent sempre els teus ninots i et fan sempre cas.

    No sempre és així i els homes som més burros i les dones sou més llestes. O els homes pensem en altres coses i les dones voleu anar al gra. O a l'inrevés.

    De vegades, ni és blanc ni és negre... simplement els fets es desenvolupen diferent a com els tenies estudiats o programats i acaba essent molt divertit, perquè res del que tenies previst que passaria, acaba passant... de manera que has de ser espontània o espontani i improvisar constantment.

    Un somriure vertical!




    llamphollande!

  • recolzar[Ofensiu]
    xelofont | 17-05-2012

    no sóc l'únic pels comentaris que he vist, a mi m'agrada perquè em produeix una sensació de realitat brutal, i perquè m'excita, que nassos, i no es tan fàcil que això passi...i jo crec.....ara també seré crític, que encara et pots deixar anar més, ja que l'has "liat", fes-la ben grossa, no pensis qui et llegeix, segur que encara pots anar més lluny...literariament alguns potser critiquen, com t he dit jo ho trobo directe, com ha de ser en tipus de relats així, son gustos...i com t'he dit aquest últim, està més adornat...per cert, crec que hi ha una pàgina de relats eròtics en català...també però no hi he entrat....ja veus, tens un admirador!!...apalis

  • gràcies[Ofensiu]
    MARYLIN | 17-05-2012

    Veig que ets dels pocs que em recolza, m'encanta aportar aquest to poc literari, picant i engrescador, amb tons d'humor i que almenys diverteixi a algú que dd'això es tracta.
    petons

  • tres de tres[Ofensiu]
    xelofont | 17-05-2012

    Espero no entrar en polèmiques altre vegada, de fet tot és més senzill, em segueix agradant que escriguis tant directe, suposo que aquest relat no tindrà tantes visites, jo també he comprobat que en un que tinc que és diu "la polla 2.0" he tingut molts més lectors que altres, el titol ajuda, però segurament aquest és dels tres el més ben adornat, tot i que no perd el directe de tot plegat, que a mi m'encanta...de totes maneres i seguint amb el meu amor profund per la Marylin, vull dir la que va morir, et diré que la cosa que menys volia era excitar als homes per la seva bellesa, segurament això la va portar al seu drama, ja que no la valoràven pel que era, una gran actriu...tot i així, a mi, els relats de la nova Marylin em posen, i molt, o sigui que l'efecte que aconsegueixes sobre un lector com jo és perfecte...apa, espero que no reneguin del que he dit...per cert, estàs "liant-la" que "t'he cagas"....m'encanta!!!

l´Autor

MARYLIN

7 Relats

39 Comentaris

15759 Lectures

Valoració de l'autor: 6.43

Biografia:
Vaig nèixer i morir fa molts anys, però encara dono guerra, sóc una de les dones més desitjades del món.