Els meus caps de setmana.

Un relat de: mistika

Els meus caps de setmana, comencen els divendres a quarts de 3 de la tarda, al acabar la classe de química. Arribo a casa dino, em poso còmoda,... La veritat és que els divendres no faig gran cosa. Potser alguns surto a sopar amb la colla o amb els pares. I abans d'anar a dormir em poso una estoneta a Internet, a xatejar amb els amics; al "Messenger". Els dissabtes, pels matins sortim a donar la volta amb la mare, fer la feina del jardí, estar amb els gossos, fer els deures i estudiar, etc…És a dir, puc arribar a fer moltes coses en un mateix matí o puc arribar a no fer gairebé res. Per la tarda… alguns "findes" (com es diu ara en l'argot juvenil) vaig a alguna discoteca o al cinema, a donar una volta, entre d'altres…I als vespres, si el dia abans no he sortit a sopar amb els pares pot ser que hi sortim. Normalment anem algun restaurant xinès de Mataró, ja que ens agrada força el menja que hi fan.
Els diumenges són els dies que dormo una miqueta més. Ens llevem i fem un bon esmortzar. I què faig durnat la resta del dia? Doncs en alguna ocasió quedar amb una amiga, anar a dinar a casa dels avis....
La veritat és que no puc explicar com són i què faig cada cap de setmana; perquè mai repeteixo el "planing" de l'anterior. Tampoc no es poden fer les mateixes activitats en un cap de setmana de les vacances d'estiu, que en un de les vacances d'hivern i molt menys en un de mitjans de curs.
Per tant, he arribat a la conclusió, que tots els meus caps de setmana són diversos entre ells; ja que si fossin iguals seria una monotonia aburridíssima. No us sembla ?

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer