Els gats assesins 2

Un relat de: kechupi

Quan ja creiem que s'havia acabat el problema va aparèixer un cas quasi idèntic al del meu germà.
I aquell cas que havien tancat el van obrir un altre cop, i esclar jo em vaig posar un altre cop a investigar.
Un dia que els meus pares van marxar a treballar, i a l' institut hi havia festa hem vaig ficar a l' habitació del meu germà i, mira per on que s' em va ocórrer mirar sota el llit i a que no sabeu el que vaig trobar ?, el seu diari personal, llavors vaig pensar que allà lo millor podia trobar alguna informació.
Així que hem vaig posar a llegir-lo una setmana abans de la seva mort i explicava que des d'aquell mateix dia li passaven coses estranyes com per exemple:
Als vídeos i a les fotografies sortia sense cara, o que quan tocava algun electrodomèstic o un aparell dels que funcionen amb piles amb les seves pròpies mans s'apagava o s'espatllava, o a vegades també que quan es rentava les mans en comptes de sortir aigua per l'aixeta sortia sang. Tot allò em va semblar d'allò mes estranyi a corre cuita vaig trucar a la policia per a que li preguntés a cada una de les famílies si els seus fills/es tenien diari i si el tenien que el llegissin , no des del començament sinó una setmana abans de la seva mort. Tots no tenien diari , però els que el tenien posa va les mateixes coses o si no molt semblants.
Només es podia pensar que quedava un altre vdjc d'aquells i que el calia exterminar, ja que si no moriria molts més nens i nenes.
Tots els policies del país es van posar decord i van demanar ordres d'escorcollament per a totes les cases, hotels, en resum tots els llocs on es pugui allotjar un a o més persones.
I també van col·locar cameres .Van trigar quasi un mes però va valer la pena al final el van trobar a un petit poblat d'Extremadura, que el tenia un nen d'11 anys que al cap de tres dies va aparèixer mort al terra del menjador, però per sort les cameres ho van gravar tot.
A les imatges sortia com un gat sortia de la pantalla i l'atacava mossegant-li el coll, com si fos un vampir .
Des de llavors que aquell cas el van anomenar: " Els gats assassins "

Comentaris

  • Gatet maco o assesi[Ofensiu]
    kisa | 26-03-2007 | Valoració: 9

    Molt bé vas milloran encara que ho expliques massa detallat, tindries que guardar l'intriga pel final.
    Jo si fos tú aniria amb compte d'escriure aquestes coses, potser algun dia es fan realitat i morim tots... era una broma seguieix escrivin.

  • Quins records...[Ofensiu]
    aaa | 26-03-2007

    Ja fa molts anys que escric. I com tothom, vaig començar pel principi, amb relats que ara, en perspectiva, em resulten fascinants pel seu fons pero alienants per la seva forma. Anims, segueix escrivint, i sobretot, llegueix molt, així aniras aprenent els petits trucs de l'escriptura i eliminant coses innecesaries, fent mes pauses, amagar la trama fins el final i, sobretot, passart'ho d'allo mes be escrivint.

    I per l'ortografia i la gramatica, tampoc t'hi escarransis gaire. Jo mateix em menjo els accents que dona gust.

l´Autor

kechupi

4 Relats

8 Comentaris

3828 Lectures

Valoració de l'autor: 8.75