ELS FOLLETS ENS MIREN

Un relat de: INDIRA

Cristalls a terra, un soroll estrepitós, un ensurt matador, una sorpresa per a tots dos!
Totes les criatures del bosc gemegues com si haguessin notat quelcom molt fort que els hagués despertat del seu somni etern.
S'apropen, ens miren, es miren i riuen. Riuen com riu la lluna, el sol i les poques estrelles que l'alba deixa al cel. Riuen! I nosaltres dos, nus, impactats per tot allò que veiem i no concebem.
Apareix un follet que com altres també riu... i diu: No us espanteu! És el vostre amor qui ha trencat els espais!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de INDIRA

INDIRA

15 Relats

12 Comentaris

11396 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Biografia:
Hola a tothom,
Rere INDIRA m'hi amago jo, la Laia, una professora d'anglès de gairebé quaranta anys a qui li agrada deixar escapar paraules quan està atabalada (que és gairebé sempre). Escriure m'ajuda a fugir, a inventar, crear, participar de la literatura que tant m'agrada i que tant m'aporta. Els meus relats són molt diversos, des de poesia, narrativa, assaig... però sempre amb un toc de nostàlgia i un punt d'humor per endolcir.

Els meus primers relats publicats aquí són de l'any 2009! Uns quants anys després, el 2024 vull reprendre l'hàbit de llegir-vos, comentar-vos i poder compartir les meves cabòries per aquesta plataforma tan encertada.

Entre tant he escrit contes, una novel·la per publicar (quan decideixi treure-la del calaix) i he fet diversos cursos d'escriptura amb autors com Carla Gràcia, Lluís-Anton Baulenas o Lolita Bosch per nodrir-me dels seus coneixements i mètodes.

Gràcies per llegir-me i gràcies per compartir els vostres relats!

Salut,
Indira (Laia)