Els Dumbacks

Un relat de: Solrak

Els Dumbacks són rodamóns dels mar de l'est. Són molt bons mariners i sovint es dediquen a la pirateria. Les dones habitualment viuen a illes conquerides per ells que ningú gosa trepitjar, però també hi ha dones entre les tripulacions pirates. Només tenen permés tindre dues dones, o en el cas que la dona sigui la guerrera dos marits.

Són molt alts de pel castany. Tenen pel per tot el cos però especialment als peus, que són immensos. Els Dumbacks estimen per sobre de tot la seva llengua, el seu poble, la seva família i els seus costums, tot i que com a bons rodamons saben apreciar les virtuts dels altres pobles. Com a bons mariners coneixen i temen la força dels Ainulas, cosa que sovint no es produeix entre la resta d'humans.

Sempre fan broma i estan de gresca, especialment abans de les lluites. En aquestes ocasions beuen una beguda feta amb algues que els proporciona mes força bruta, aquesta però, al mateix temps els produeix una bogeria que fa que no siguin conscients dels seus actes.

Com a la resta de pobles humans els Dumbacks també recullen entre les seves llegendes l'història de la Gran Pluja, que va fer del món una gran mar, però a diferencia de la resta de pobles humans, que recullen una gran fugida cap a les muntanyes, l'història dels Dumbacks parla d'una fugida cap al mar, embarcant-se a vaixells de pesca i afrontant el castig diví, d'aquí el seu domini actual del mar.

El seu déu és "Dumk" és el déu del mar, del sol, de l'aire i de la terra.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Solrak

4 Relats

8 Comentaris

3945 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75